Redactia.ro
Home » Monden » Fratele lui Cătălin Moroșanu a ajuns să vândă cartofi în loc de aur! Cum a fost surprins Claudiu Moroșanu

Fratele lui Cătălin Moroșanu a ajuns să vândă cartofi în loc de aur! Cum a fost surprins Claudiu Moroșanu

GALERIE FOTO (3) Fratele lui Cătălin Moroșanu a ajuns să vândă cartofi

Fratele lui Cătălin Moroșanu a ajuns să vândă cartofi! După ce afacerea ilegală cu aur a luat sfârșit, Claudiu Moroșanu s-a reprofilat și și-a mutat afacerile în piață. 

Fratele lui Cătălin Moroșanu a ajuns să vândă cartofi

După succesul pe care l-a avut atunci când a concurat cu fratele lui la emisiunea Asia Express, iată că acum lucrurile nu stau prea bine pentru Claudiu Moroșanu. Acesta a fost surprins într-o piață din Iași, comercilizând cartofi. Ironia sorții a făcut ca de la aur să ajungă la legume, potrivit cancan.ro.

Fratele lui Cătălin Moroșanu a ajuns să vândă cartofi! Oamenii au fost surprinși să-l vadă pe fratele luptătorului K1 cum vinde cartofi într-o piață de legume. Chiar dacă nu au câștigat competiția de la Antena 1, cei doi au luptat mult și au câștigat simpatia publicului. Cătălin Moroșanu avea experiența unui astfel de reality show, el fiind câștigătorul emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în 2015.

“O să fie foarte greu, suntem conştienţi, dar vrem să fie cea mai frumoasă aventură a vieţii noastre. Nu ne-am gândit foarte mult la ceilalţi concurenţi, dar cred că femeile ne vor pune probleme în cursa asta, că sunt frumuşele, se descurcă imediat”, declarau aceștia înainte de Asia Express.

Claudiu Moroșanu a fost săltat de DIICOT

În urmă cu aproximativ doi ani, Claudiu Moroşan a fost reţinut, alături de mai multe persoane, pentru tranzacţii ilegale cu aur, prejudiciul adus statului fiind de 18 milioane de lei. Decizia a venit în urma a 35 de percheziţii în Iaşi, Bucureşti şi Alba Iulia. Claudiu Moroșanu ar fi fost implicat într-o rețea de evaziune fiscală, în care statul român a fost înșelat cu peste trei milioane de euro.

Afacerile nu i-au mers ca pe roate, dar nu s-a sfiit să treacă la munca de jos. Fratele lui Moroșanu a fost surprins în urmă cu ceva timp de reporterii Cancan.ro. în timp ce vinde cartofi într-o piață din Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: