Redactia.ro
Home » Monden » Nașul lui Cătălin Moroșanu a scăpat din incendiul de la Piatra Neamț: ”Mie nu-mi vine să cred”

Nașul lui Cătălin Moroșanu a scăpat din incendiul de la Piatra Neamț: ”Mie nu-mi vine să cred”

Nașul lui Cătălin Moroșanu a scăpat din incendiul de la Piatra Neamț

Sorin Cazan, nașul lui Cătălin Moroșanu a scăpat din incendiul de la Piatra Neamț în ultimul moment. Atât el, cât și socrul lui au fost internați la etajul 3 al spitalului.

Nașul lui Cătălin Moroșanu a scăpat din incendiu

Sorin Cazan, nașul de cununie al luptătorului Cătălin Moroșanu a scăpat ca prin minune de incendiul dezastruos din Piatra Neamț. Norocul președintelui PMP a făcut ca acesta so fie externat cu doar patru ore înaintea tragediei. Socrul său însă, internat în același spital, a murit în salonul ATI care a ars.

Nașul lui Cătălin Moroșanu a povesti că el împreună cu socrul său au fost internați la etajul trei al spitalului, însă cel din urmă a fost mutat sâmbătă la etajul doi, chiar în secția care a ars, conform wowbiz.ro.

”La ora 2 am fost externat din spital, am stat 11 zile, am fost testat negativ la plecare, şi socrul meu la etajul 3 la rezervă. La ATI. Şi cred că sâmbătă dimineaţă, nu ştiu la ce oră a fost transferat la etajul 2 exact în salonul în care a avut loc explozia. Mie nu-mi vine să cred, nu realizez. Eu aflasem de televizor de incendiu. Dar eu am zis că el este bine, că e la etajul 3 şi nu e riscant pentru el. Şi atunci managerul m-a sunat la 11 şi mi-a zis că era în salonul ăla”a declarat Sorin Cazan.

Situația nu era fericită la Spitalul din Piatra Neamț

Nașul lui Cătălin Moroșanu a scăpat din incendiu. Acesta a mărturisit că situația nu era fericită la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Acesta a povestit că EKG-urile se făceau și de câte trei ori pentru că dădeau eroare, aparatele de luat tensiunea de multe ori nu porneau, iar curentul electric se întâmpla să cadă.

”Pot să vă spun că în 11 zile cât am stat eu, într-o seară am rămas uimit că a căzut curentul. Dar a căzut pentru câteva minute. Şi mi-am pus chiar un semn de întrebare, şi-am zis, măi, nu-i normal, cum? Cum, nu mai este curent aici pe secţie?”, a povestit Sorin Cazan.

Ce a provocat incendiul devastator de la Spitalul Județean din Piatra Neamț

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Piatra Neamț. În urma acestuia au decedat zece pacienți care erau infectați cu coronavirus și erau intubați, iar alte șapte persoane, între care un medic au suferit arsuri, care se află în stare gravă.

Flăcările au cuprins cel de-al doilea etaj al spitatulului. În secția de Terapie Intensivă se aflau 16 pacienți. Autoritățile au activat în scurt timp Planul Roșu de intervenie, iar o celulă de criză a fost produsă la nivelul Ministerului de Interne.

Conducerea Spitalului Județean a dat un comunicat de presă prin care explica după izbucnirea incendiului starea victimelor. Potrivit managerului spitalului, doi medici și două asistente au fost răniți în urma incendiului puternic, iar ministrul sănătății, Nelu Tătaru a ajuns la Piatra Neamț. ISU Neamț a anunțat că 7 persoane se află în stare critică, acestea urmând să fie transportate la spitalul județean Iași.

”Resurse medicale implicate: ISU NT: 1 Autospecială pentru transport victime multiple şi 2 ambulanţe SMURD cu medic. ISU IS : 1 Autospecială pentru transport victime multiple şi 2 ambulanţe SMURD cu medic. ISU BC  – 1 Autospecială pentru transport victime multiple. ISU SV – 1 Autospecială pentru transport victime multiple. SAJ Neamţ – 9 Ambulanţe tip B. Pentru transportul pacienţilor, mijloacele de la ISU BC şi ISU SV vor fi încadrate cu personal medical de la Spitalul Judeţean Iaşi”, precizează ISU Neamţ.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: