Redactia.ro
Home » Știri » Un medic al Spitalului Universitar din Bucureşti în vârstă de 32 de ani și-a pus capăt zilelor

Un medic al Spitalului Universitar din Bucureşti în vârstă de 32 de ani și-a pus capăt zilelor

Sistemul sanitar din România este în doliu, după ce un medic în vârstă de 32 de ani și-a pus capăt zilelor. Bărbatul trecea printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale, se lupta cu depresia, iar în cele din urmă gândurile întunecate l-au biruit. A fost găsit fără suflare în apartamentul său din București, după ce și-a injectat o substanță care i-a cauzat moartea. 

România se confruntă cu o nouă criză sanitară, după ce numărul de infectări a crescut alarmant în ultima lună. Spitalele sunt tot mai pline, iar personalul medical este suprasolicitat. În acest context, medicii din toată țara fac eforturi impresionabile pentru a salva cât mai multe vieți, însă rămân fără putere în fața tragediilor.

În urmă cu câteva zile, un medic în vârstă de 32 de ani, angajat al Spitalul Universitar din Bucureşti, a fost găsit mort în locuința sa. Bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor, după un eveniment nefericit din viața sa. Și-a injectat anestezic, iar doza i-a fost fatală.

Bărbatul fusese diagnosticat cu depresie

Conform informațiilor cunoscute până în acest moment, medicul fusese diagnosticat cu depresie. A urmat un tratament pentru această afecțiune a psihicului, dar în cele din urmă a decis să renunțe la pastilele pe care le avea prescrise. Emoțiile puternice, dezamăgirile și presiunea pe care a simțit-o și-au spus cuvântul în cazul său, iar rezultatul a fost unul tragic.

Dezamăgirea care l-a împins spre un asemenea gest disperat a fost legată de ziua sa de naștere. Cu toate că a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani, nimeni nu i-a fost alături, iar mesajele de la cei dragi au lipsit cu desăvârșire. Într-un moment în care nu a mai făcut față gândurilor întunecate, și-a pus capăt zilelor.

Colegii bărbatului și cei care l-au cunoscut și l-au iubit sunt în stare de șoc. Pe pagina acestuia de Facebook au apărut numeroase mesaje pline de regret, toate exprimând durerea de nedescris pe care acesta a lăsat-o în urmă. Apropiații săi au doar cuvinte de laudă la adresa lui, descriindu-l drept un om muncitor și foarte mărinimos. Regretele pentru această tragedie nu vor fi niciodată suficiente, mai ales că medicul era abia la începutul carierei sale.

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Ne-ai lăsat muți astăzi. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni, care care apela la tine. Nu te vom uita niciodată. După o gardă grea, așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!”, a scris o colegă a acestuia pe Facebook.

„Îmi pare rău. Era frumos, tânăr, deștept, bun. Dar l-a durut atât de rău sufletul… Și nimeni nu a văzut. Aripi de înger îți vom face cu toții, pentru ca te-am iubit și nu ți-am spus”, a comentat o altă colegă de-a medicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: