Redactia.ro
Home » Știri » Un milionar rus s-a mutat într-un turn de apă. Care este motivul

Un milionar rus s-a mutat într-un turn de apă. Care este motivul

Alexander Lunev, un milionar rus, s-a mutat într-un turn de apă. Milionaruul a acheltuit 850.000 de dolari pentru a-și îndeplini visul. 

 

Care este motivul acestui gest

 

Fostul prezentator de radio, devenit afacerist în imobiliare, Alexander Lunev, a cumpărat turnul de apă din oraşul Tomsk, Siberia, în 2012. Afaceristul a investit 850.000 de dolati în renovarea clădirii și transformarea acesteia într-un loc pe care să îl numească ,,acasă”.

Afaceristul rus în vârstă de 42 de ani a cumpărat clădirea în 2012 şi timp de şapte ani a investit toţi banii pe care i-a câştigat din afacerile imobiliare în renovarea ei.

Afaceristul a aflat de vânzarea imobilului de pe site-ul primăriei din orașul Tomsk în care se căuta un cumpărător pentru celebrul turn de apă al oraşului construit în anul 1895.  A montat scări, a rezolvat problema acoperişului şi a mansardei şi a transformat turnul într-un apartament de lux pe şase niveluri.

Motivul pentru care a dorit ac acest lucru să fie posibil este îndeplinirea unei dorințe. Afaceristul a făcut și un împrumut la bancă pentru a-și îndeplini dorința.

,,Când eram copil obişnuiam să mă joc aici cu prietenii de-a hoţii şi vardiştii sau de-a v-aţi ascunselea. Mă leagă foarte multe amintiri de acest loc. Nu am crezut însă că va dura atâta şi voi cheltui atâţia bani pentru a transforma o clădire veche şi dărăpănată într-o casă de locuit”, a declarat afaceristul rus.

 

Cine este afaceristul Lunev

 

 

Lunev a fost prezentator la un post de radio din Siberia şi s-a apucat de afaceri în anul 2010, după ce a făcut ”primul milion de dolari”, a vrut să îşi împlinească un vis din copilărie.

Alexander Lunev n-a făcut totul singur. A apelat la o echipă de arhitecţi, experţi în construcţii şi designeri pentru a transforma turnul de apă într-o locuință inedită, pentru care Rapunzel l-ar invidia.

Potrivit estimărilor ce au fost făcute de experţii contabili din cadrul agenţiei imobiliare pe care o deține Alexander Lunev, turnul de apă va costa peste 3,5 milioane de dolari după ce va fi 100% funcţional.

Până în prezent, Lunev a investit între 500.000 şi 850.000 de dolari în lucrările de reabilitare şi a reuşit să amenajeze trei dormitoare, două toalete şi o bucătărie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: