Redactia.ro
Home » Știri » Un mire descoperă după nuntă că soția sa, pe care o cunoștea de un an, era de fapt un bărbat. Cum și-a dat seama de înșelătorie

Un mire descoperă după nuntă că soția sa, pe care o cunoștea de un an, era de fapt un bărbat. Cum și-a dat seama de înșelătorie

Un mire descoperă după nuntă că soția sa, pe care o cunoștea de un an, era de fapt un bărbat. Sursă foto: South China Morning Post

Un bărbat din Indonezia, AK, în vârstă de 26 de ani, a trăit o experiență dramatică după ce a descoperit că femeia pe care o cunoștea de un an și cu care se căsătorise de 12 zile era de fapt un bărbat care intenționa să-i fure averea.

Cum și-a întâlnit viitoarea soție

AK și-a întâlnit viitoarea soție, Adinda Kanza, tot în vârstă de 26 de ani, pe Instagram în 2023. După un an de conversații și întâlniri în persoană, cei doi au decis să se căsătorească. În timpul întâlnirilor lor, Adinda purta un niqab musulman tradițional, care îi acoperea întreaga față, un gest interpretat de AK ca un semn al devotamentului său religios, potrivit South China Morning Post.

Cuplul a decis să organizeze o ceremonie modestă la casa lui AK pe 12 aprilie, în contextul în care Kanza afirmase că nu mai are familie care să participe. Ca parte a nunții, Kanza a adus 5 grame de aur ca zestre, dar cei doi nu și-au înregistrat oficial certificatul de căsătorie.

Cu toate acestea, suspiciunile au început să apară la scurt timp după nuntă. AK a observat că Adinda refuza să vorbească despre familia ei și continua să își acopere fața. Mai mult, ea găsea constant scuze pentru a evita intimitatea, invocând motive variate de la ciclul menstrual la stări de rău.

Hotărât să afle adevărul, AK a început să investigheze

A descoperit adresa familiei lui Kanza și, spre șocul său, a aflat că Kanza nu era orfană, așa cum pretindea. Părinții ei erau amândoi în viață și sănătoși. Mai mult, AK a aflat că „iubita” sa era de fapt un bărbat pe nume ESH, care se travestise încă din 2020.

Părinții lui ESH au confirmat că nu știau nimic despre relația sau nunta acestuia. În plus, ESH intenționa să se căsătorească cu AK pentru a fura bunurile familiei sale. Poliția a confirmat că ESH semăna foarte bine cu o femeie, mai ales atunci când se machia, și că vocea sa era, de asemenea, feminină.

ESH a fost arestat și reținut de poliție. În conformitate cu legislația locală, este acuzat de fraudă și riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare.

Cazul lui AK și ESH scoate în evidență pericolele întâlnirilor online și ale încrederii în persoane necunoscute. De asemenea, subliniază importanța verificării informațiilor și a cunoașterii în detaliu a persoanelor cu care se intenționează începerea unei relații serioase.

Relațiile începute pe internet au devenit din ce în ce mai comune, dar acest caz servește drept avertisment asupra riscurilor implicate. Este esențial ca persoanele să fie vigilente și să ia măsuri de precauție înainte de a se angaja în relații intime sau financiare cu persoane cunoscute doar online. Verificarea identității și a istoricului persoanei respective poate preveni situații de fraudă și alte pericole.

Cazul a stârnit o reacție puternică în comunitatea locală și online

Mulți au fost șocați de îndrăzneala și viclenia lui ESH, dar și de vulnerabilitatea arătată de AK. Discuțiile din jurul acestui incident au adus în prim-plan necesitatea educației despre siguranța online și importanța unor relații construite pe bază de încredere și transparență.

Pentru a preveni astfel de incidente în viitor, este important ca oamenii să fie educați despre semnele de avertizare ale posibilelor fraude romantice. Organizațiile și autoritățile ar trebui să colaboreze pentru a oferi resurse și informații care să ajute la protejarea indivizilor împotriva escrocheriilor.

Cazul lui AK este un exemplu dramatic al pericolelor care pot apărea în relațiile online și al importanței verificării informațiilor. Într-o lume în care întâlnirile online devin din ce în ce mai frecvente, este esențial să fim vigilenți și precauți pentru a ne proteja pe noi înșine și bunurile noastre. Educarea și conștientizarea publicului pot contribui semnificativ la prevenirea unor astfel de situații în viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: