Redactia.ro
Home » Știri » Un mire și-a părăsit mireasa la altar. Mama lui a hotărât că nora e „prea scundă și prea urâtă” pentru el

Un mire și-a părăsit mireasa la altar. Mama lui a hotărât că nora e „prea scundă și prea urâtă” pentru el

GALERIE FOTO (2) Un mire și-a părăsit mireasa la altar după ce mama lui a văzut-o și a decis că e „nepotrivită”

Un mire și-a părăsit mireasa chiar în ziua nunții, la altar, după ce mama lui a văzut-o pentru întâia oară și a decis că nora este „nepotrivită”: prea scundă și neatrăgătoare pentru el.

Un mire și-a părăsit mireasa la altar. Mama lui a hotărât că nora e „prea scundă și neatrăgătoare” pentru el

Mirele și mireasa provin din Tunisia. Bărbatul a decis să nu se mai căsătorească în momentul în care mama i-a cerut asta. Potrivit presei locale, femeia și-a văzut cunoscut pentru prima dată, în persoană, chiar în ziua nunții. Până la acel moment, o văzuse doar în fotografii. Așa se face că, în realitate, nora i s-a părut prea „scundă” și prea „urâtă”.

O fotografie făcută chiar la începutul ceremoniei o arată pe Lamia Al-Labawi zâmbind, îmbrăcată în rochia de mireasă, în timp ce logodnicul ei își șterge fața cu o batistă. Părăsită de cel cu care ar fi trebui să se căsătorească, femeia a anunțat pe Facebook cât de șocată a fost după ce a fost respinsă, cât de rușine îi e acum să mai iasă în lume și, desigur, cât de multă durere a resimțit. În plus, pregătirile pentru nuntă au fost și foarte costisitoare.

„Iertați-mă, nu am putut vorbi. Sunt șocată și nu merit”.

Lamia Al-Labawi a fost părăsită în fața altarului
FOTO: al-ain.com

Mireasa părăsită la altar a primit susținerea Internauților. Totodată, cei care i-au citit povestea i-au criticat pe mire și pe mama acestuia. Unii au spus că mirele nu e un „bărbat adevărat”.

Hedi Mejri, un cunoscut actor tunisian, a scris pe Facebook: „Un mesaj către Lamia Al-Labawi, mireasa al cărei soț a fugit și a părăsit-o… Eu, Hedi Mejri, m-am hotărât să îți scriu aceste cuvinte și sper să te ajute. Cu toată dragostea, îți spun să ridici capul și să înfrunți lumea cu toată puterea. Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem în viața ta. Ai câștigat în schimb o libertate de neînlocuit”, conform Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: