Redactia.ro
Home » Știri » Un nou divorț în showbiz! S-au despărțit după 28 de ani de mariaj. Motivele șocante care au dus la separare

Un nou divorț în showbiz! S-au despărțit după 28 de ani de mariaj. Motivele șocante care au dus la separare

GALERIE FOTO (2)

Michael Madsen, actorul cunoscut din filme precum „Kill Bill vol.2”, sau „The Hateful Eight”divorțează de soția sa, după 28 de ani de căsnicie. Starul hollywoodian o acuză pe femeie că l-ar fi determinat pe fiul lor să se sinucidă.

Michael Madsen divorțează

Un nou divorț în showbiz! Michael Madsen, unul din celebrii actori de la Hollywood, a anunțat că s-a despărțit de soția sa, după 28 de ani de căsnicie. Vestea vine după ce, în luna august, actorul a fost arestat în Malibu, în urma unei raportări de violență domestică.

Michael Madsen a depus zilele trecute cererea de divorț de soția sa, DeAnna Madsen, după 28 de ani de mariaj. Conform celor de la Page Six, starul din „Kill Bill” a invocat „diferențe ireconciliabile” ca motiv al despărțirii lor în documentele tribunalului din Los Angeles. În plus, actorul a depus un ordin de restricție temporar împotriva DeAnnei.

Acuzații grave la adresa lui DeAnna Madsen

„Am fost separat de pârâtă de la moartea fiului meu prin sinucidere pe 25.1.22. Cred că pârâta l-a condus la asta prin neglijare, băutura și alcoolismul ei.

Sunt o victimă într-o relație abuzivă, codependentă și toxică, care a culminat cu spargerea reședinței mele și arestarea mea pe nedrept. Odată ce gratiile celulei se închid în fața ta, este ultima cortină pentru orice căsătorie sau relație, iar a mea nu a făcut excepție”, a declarat el.

foto: instagram

Avocatul lui Madsen, Perry Wander, a declarat pentru The Post: „Michael așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp de calitate cu copiii săi și să continue actoria și să scrie poezii”.

Se pare că Michael a făcut o serie de dezvăluiri emoționante și grave despre despărțirea sa de DeAnna, punând capăt unei relații tensionate și toxice. În contextul sinuciderii tragice a fiului lor Hudson, despărțirea lor pare să fi fost influențată de o serie de factori extrem de dureroși.

Michael afirmă că despărțirea a fost cauzată în mare parte de comportamentul soției sale și că el însuși a fost victima unei relații abuzive și co-dependente, culminând cu un eveniment traumatic recent – arestarea sa, despre care susține că a fost pe nedrept.

Femeia l-ar fi determinat pe fiul lor să-și pună capăt zilelor

Situația este deosebit de tragică și tulburătoare, iar acuzațiile aduse de Michael împotriva fostei sale soții, DeAnna, sunt extrem de grave. Michael susține că DeAnna a contribuit la sinuciderea fiului lor, Hudson, și o învinuiește pentru neglijență și pentru problemele sale legate de consumul de alcool.

Aceste acuzații sugerează o legătură între comportamentul ei și decizia tragică a fiului lor de a-și lua viața la vârsta de 26 de ani, prin împușcare.

Situațiile de acest fel necesită o examinare atentă a contextului familial și emoțional, și este de obicei dificil de determinat cauzele exacte care duc la asemenea tragedii. Deși Michael o învinuiește pe DeAnna, este probabil ca o astfel de tragedie să fi avut mai multe cauze, inclusiv probleme psihologice și circumstanțe externe.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: