Redactia.ro
Home » Monden » Un nou divorț șocant în showbizul românesc! Oana Ioniță, „Bebelușa” de la Cronica Cârcotașilor, se desparte de soț după 10 ani de căsătorie

Un nou divorț șocant în showbizul românesc! Oana Ioniță, „Bebelușa” de la Cronica Cârcotașilor, se desparte de soț după 10 ani de căsătorie

GALERIE FOTO (2)

Un nou divorț șocant în showbizul românesc! Oana Ioniță, „Bebelușa” de la Cronica Cârcotașilor, se desparte de soț după 10 ani de căsătorie. Iată detaliile!

 Oana Ioniță, „Bebelușa” de la Cronica Cârcotașilor, se desparte de soț după 10 ani de căsătorie

Bebelușa Oana Ioniță și soțul ei au decis să-și separe drumurile, chiar înainte de a sărbători a zecea aniversare a căsătoriei lor. Cei doi au depus actele de divorț și așteaptă pronunțarea oficială. Vedeta a dezvăluit că ea și soțul ei au luat decizia de a se despărți la sfârșitul anului 2022. În ceea ce privește custodia copiilor lor, Oana Ioniță a menționat că acest aspect va fi decis de tribunal.

Oana Ioniță: „Suntem la începutul procesului de divorț”

Deși nu mai formează un cuplu, Oana Ioniță și Florin Budnaru locuiesc încă în aceeași casă:

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copiilor, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță pentru Spynews.ro.

Pe de altă parte, fosta „bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor speră ca procesul de divorț să se încheie rapid, chiar dacă situația este mai complexă. Se pare că nu este vorba doar de o simplă despărțire, ci și de implicarea copiilor și a casei pe care au achiziționat-o împreună cu soțul ei. Mai mult decât atât, blondina a subliniat că rămâne de văzut ce va decide autoritatea competență în privința custodiei celor doi copii.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

De ce s-au despărțit Oana Ioniță și Florin Budnaru ?

Oana Ioniță și Florin Budnaru se separă din cauza neînțelegerilor. Se pare că cei doi nu mai găsesc un teren comun de ceva timp. De asemenea, vedeta nu mai colaborează nici în ceea ce privește afacerile cu soțul ei, dar subliniază importanța menținerii unei legături pentru binele copiilor.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor.

Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: