Redactia.ro
Home » TV » Un nou film face ravagii pe Netflix. Despre ce este vorba în „Codul Enigma”, ce te va emoționa până la lacrimi

Un nou film face ravagii pe Netflix. Despre ce este vorba în „Codul Enigma”, ce te va emoționa până la lacrimi

O nou producţie găzduită pe Netflix, inspirată dintr-o poveste adevărată, te emoționează datorită intrigii sale incitante și dramatice.

Este vorba despre un film celebru, câștigător al unui premiu Oscar, „Codul Enigma”, aflat în acest moment în „catalogul” Netflix. Producția relatează evenimente surprinzătoare petrecute în timpul celui de-al doilea război mondial, departe de zonele de luptă.

„Codul Enigma”, inspirat din realitate

Filmul „Codul Enigma” este inspirat dintr-o poveste adevărată, acest film de succes se concentrează pe matematicianul, criptoanalistul și pionierul informatician britanic Alan Turing, o figură cheie în ruperea codurilor mașinii Enigma a Germaniei naziste, ajutând la victoria Aliaților în al Doilea Război Mondial.

Scenariul filmului emoționează prin prisma a ceea ce pătimește protagonistul introvertit care reușește să devină erou punându-și cunoștințele în încheierea războiului. Filmul se află pe locul trei în lume pe Netflix.

Benedict Cumberbatch şi Keira Knightley, actori principali

În „The Enigma Code” se remarcă spectacolele surprinzătoare ale protagoniştilor, care sunt interpretate de actorii Benedict Cumberbatch şi Keira Knightley.

De la lansarea sa în cinematografe în 2014, acest film a obținut o mare apreciere și a fost nominalizat la numeroase ceremonii, inclusiv la Oscar, unde a fost considerat în categoriile proeminente Cel mai bun film, Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu adaptat, câștigând la cea din urmă categorie.

Dacă vrei să te relaxezi în acest weekend, poi urmări „Codul Enigma” pe Netflix, direct de pe telefonul tău mobil. În prezent se numără printre tendințele platformei de streaming și continuă să primească foarte multe comentarii bune de la abonați.

Cum va ști Netflix dacă nu ești acasă

Netflix folosește informații precum adrese IP, ID-urile dispozitivelor și activitatea contului pentru a determina dacă un dispozitiv conectat la contul dvs. este conectat la locația dvs. principală.

Dacă dispozitivul este folosit în afara casei tale de către cineva neautorizat, vă puteți conecta la cont și vă puteți deconecta de pe toate celelalte dispozitive, apoi vă puteți schimba parola.

Opțiunea Netflix de ”extra members”, prin care platforma de streaming taxează pentru utilizatori suplimentari, va fi introdusă cândva în primele trei luni ale anului 2023, însă data exactă nu se știe momentan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: