Redactia.ro
Home » Știri » Un nou scandal zguduie Casa Albă. Melania Trump, înregistrată făcând declaraţii jignitoare despre Trump și fiica lui

Un nou scandal zguduie Casa Albă. Melania Trump, înregistrată făcând declaraţii jignitoare despre Trump și fiica lui

melania trump

Detalii din cartea de memorii a fostei prietene și consiliere a Melaniei Trump au fost dezvăluite înaintea discursului primei doamne de la Convenția Republicană.

Stephanie Winston Wolkoff „a înregistrat-o pe Prima Doamnă” şi intenţionează să publice aceste declaraţii într-o carte – Melania & Me, care va fi lansată pe 1 septembrie, a dezvăluit luni jurnalistul Yashar Ali, potrivit The Guardian. Melania Trump a făcut „comentarii dure despre Ivanka Trump, fiica mai mare a preşedintelui, o consilieră de rang înalt a acestuia”, dezvăluie Ali.

Editura Simon & Schuster, care urmează să publice cartea lui Stephanie Winston Wolkoff, anunţă, într-un material publicitar, că Wolkoff, o veche prietenă a Melaniei Trump, „a fost recrutată să ajute la organizarea celei de-a 58-a ceremonii de învestire şi să devină consiliera de încredere a Primei Doamne”.

Melania Trump și-a trădat prietena

„Apoi totul a căzut după ce a fost scoasă ţap ispăşitor în nereguli financiare la învestire. Melania ar fi putut să-şi ajute prietena nevinovată şi confidenta, însă şi-a susţinut soţul, în pofida faptului că ştia foarte bine cine este de vină. Trădarea aproape că a distrus-o pe Wolkoff”, scrie editura. Cele două femei s-au cunoscut în 2003, legând o prietenie la prânzurile din Manhattan.

Melania & Me este ultima dintr-o serie de dezvăluiri aşteptate înaintea alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie. Fostul avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, şi un fost consilier din campanie Rick Gates, implicat în dosarul cu privire la învestire, ambii condamnaţi în dosare provenind din ancheta rusă a procurorului special Robert Mueller, urmează să publice cărţi. Fostul procuror din echipa lui Mueller Andrew Weissmann urmează, de asemenea, să publice o carte.

Melania Trump a cerut un nou mandat pentru Donald Trump

Melania Trump a susținut, marți, un discurs din grădina Casei Albe, proaspăt renovată, în care şi-a susţinut soţul în încercarea de a obţine un nou mandat la alegerile prezidenţiale din această toamnă. Prima Doamnă a Statelor Unite cere încă patru ani pentru Donald Trump. „Avem nevoie de încă patru ani ca soţul meu să fie preşedintele nostru”, a declarat aceasta.

Melania şi-a lăudat soţul, în special răspunsul acestuia la „teribila pandemie” de COVID-19. „Nu este un om politic tradiţional. Nu doar vorbeşte, el obţine rezultate”, a spus prima-doamnă a Statelor Unite. Promiţând că „Donald” va face tot posibilul să aibă grijă de toţi cei afectaţi, fostul manechin a denunţat „atacurile” taberei democrate şi „bârfele difuzate” de mass-media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: