Redactia.ro
Home » Știri » Un nou simptom este asociat infectării cu noul coronavirus. Ce spun specialiștii

Un nou simptom este asociat infectării cu noul coronavirus. Ce spun specialiștii

Pe lângă febră, tuse seacă și senzația de oboseală, un alt simptom al infectării cu noul coronavirus a fost descoperit de specialiști. Greața a devenit tot mai des întâlnită în rîndul oamenilor infectați cu COVID-19. Deși poate semnala și alte afecțiuni, specialiștii au descoperit că poate indica și infecatrea cu virusul SARS-COV2. 

 

Un nou simptom este asociat infectării cu noul coronavirus

Un nou simptom asociat infectării cu noul coronavirus a fost descoperit de specialiști. Astfel, greața, deși este o senzație de rău la stomac, este foarte frecventă și este un simptom nespecific, deoarece senzația are multe cauze posibile, scrie express.co.uk.  Pe de altă parte, infecțiile gastro-intestinale și intoxicațiile alimentare sunt două cauze cele mai frecvente ale greții acute. Acest tip de greață este însoțit, cel mai adesea, de diaree și vărsături. Însă, dacă pe lângă greață, oamenii se confruntă și cu o durere de cap sau și cu febră, cel mai probabil este vorba despre o infecție, cum ar fi gripa.

Dacă sunt prezente durerile de cap și există și o anumită sensibilitate la lumină în același timp cu senzația de rău, există posibilitatea unei migrene.

Dacă sunteți amețit și aveți simptome de greață, ați putea suferi de labirintită sau vertij. Greața este uneori un efect secundar al unui emdicamnet pe care oamenii îl consumă sau ar putea fi chiar și un simptom al sarcinii. Alte cauze frecvente ale greții sunt gastroenterita și alte tulburări gastro-intestinale, glicemie scăzută și lipsa somnului.

Deși mulți specialiștio au inclus-o pe lista simptomelor de COVID, ea nu este unul dintre cele mai frecvente simptome ale prezenței virusului în corp. Însă, greața a fost identificată în numeroase aczuri.

Infecția cu noul coronavirus ar putea provoca simptome gastro-intestinale ușoare, inclusiv pierderea poftei de mâncare, greață, vărsături și diaree. Aceste simptome ar putea dura doar o zi”, au spus specialiștii.

Tot mai multe persoane care au COVID-19  se confruntă cu diaree și greață, înainte de a face febră sau de a experimenta simptome respiratorii. în cazul unui studiu de la Stanfor Medicine au fost analizate dosarele medicale a 116 persoane care au fost confirmate cu noul coronavirus.

Mai mult, aproape o treime prezenta simptome digestive, cum ar fi greață, pierderea poftei de mâncare și vărsături sau diaree.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: