Redactia.ro
Home » Știri » Un ofițer din cadrul ANP s-a îndrăgostit de un interlop aflat după gratii, la Penitenciarul unde ea lucra. Și-a dat demisia, însă a regretat după ce povestea lor de iubire s-a încheiat

Un ofițer din cadrul ANP s-a îndrăgostit de un interlop aflat după gratii, la Penitenciarul unde ea lucra. Și-a dat demisia, însă a regretat după ce povestea lor de iubire s-a încheiat

GALERIE FOTO (2)

Dragoste cu scântei și năbădăi între un ofițer din cadrul ANP, care s-a îndrăgostit de un interlop aflat după gratii, la Penitenciarul unde ea lucra. Și-a dat demisia pentru a fi împreună cu el, însă mai apoi a regretat. A încercat să se angajeze, din nou, în același loc, după ce povestea de iubire s-a încheiat.

Un ofițer din cadrul ANP s-a îndrăgostit de un interlop

O angajată la Penitenciarul Mărgineni, din județul Dâmbovița, a trăit o adevărată poveste de dragoste cu un interlop din Capitală. Femeia s-a îndrăgostit și a dat curs poveștii de iubire cu bărbatul respectiv. Ulterior, și-a dat demisia pentru a-și putea trăi dragostea alături de el. Tânăra şi-a dat demisia pe 22 august 2022 pentru a se putea iubi în liniște și pace, cu un interlop din Capitală, care se pare că ar fi liderul al unei grupări periculoase.

Partenerul tinerei a fost eliberat din arest preventiv pe data de 13 august 2022. Acesta este în continuare cercetat într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT pentru tentativă de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, şantaj şi evaziune fiscală. Potrivit informațiilor făcute publice de către Federaţia Sindicatelor din ANP, iubitul tinerei, identificat sub numele de C.M. Bejan, a fost liberat pe data de 13 august, iar ofiţerul de penitenciar şi-a dat demisia o săptămână mai târziu, respectiv pe data de 22 august.

Se pare că este vorba despre deţinutul Marian Bejan, care ar fi liderul unei grupări de infractori din Capitală. Acesta ar fi fost implicat şi în tentativa de omor de anul trecut, pe vremea când un alt interlop, Bebino, a fost atacat cu săbiile de mai mulţi indivizi şi tăiat de Cezar Petcu, cunoscut în lumea interlopă drept Joe.

Tânăra vrea să se întoarcă la vechiul loc de muncă

Conform Federaţiei Sindicatelor din ANP, tânăra a fost premiată, acum un an, cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale. După ce tânăra i-ar fi spus adio interlopului din București, aceasta ar vrea să fie reîncadrată în sistemul penitenciar, din nou, spun sindicaliștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini