Redactia.ro
Home » Știri » Un om de afaceri rus oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru capturarea lui Putin. : „Criminal de război….”

Un om de afaceri rus oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru capturarea lui Putin. : „Criminal de război….”

Decizia Rusiei de a atacat Ucraina l-a determinat pe un important om de afaceri să ofere recompensă de 1 milion e dolari pentru Vladimir Putin. Anunțul lui a fost făcut în mediul online, iar cerința lui a fost una clară: președintele rus trebuie oprit, chiar dacă acest lucru înseamnă să-i fie luată viața.

Un om de afaceri rus a pus o recompensă de 1 milion de dolari pentru capturarea lui Putin. : „Criminal de război….”

Este vorba de Alex Konanykhin, un important om de afaceri rus, care la doar 25 de ani deținea nu mai puțin de o sută de companii. Cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari, nu este prima oară când este în conflict cu statul rus.

Izbucnirea războiului l-a determinat să facă un anunț public care a uimit opinia publică: va oferi 1 milion de dolari celui care îl va opri pe Putin. S-a adresat în special ofițerilor, dar recompensa lui nu este adresată doar lor.

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin drept criminal de război, în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanykhin pe LinkedIn.

Konanykhin și-a continuat anunțul explicând că Putin nu și-a merita rolul pe care îl îndeplinește în stat în acest moment.

„Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unor operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, iar apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi”.

Omul de afaceri intenționează să ajute Ucraina prin toate resursele pe care le are, mai ales în contextul în care Rusia a izbucnit un război fără să aibă un motiv bine întemeiat.

„În calitate de etnic rus și cetățean rus, consider că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Îmi voi continua asistența acordată Ucrainei în eforturile sale eroice de a rezista asaltului hoardei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri.

Și pe capul lui Alex Konanykhin a existat o recompensă pusă de ruși

Conflictul dintre Alex Konanykhin și Federația Rusă a început acum mai bine de 26 de ani, după ce agenții FBI au depus mărturie că mafia rusească pusese o recompensă pe capul lui. S-a mutat în Ucraina și a primit azil politic, care ulterior i-a fost revocat. După ce a fost arestat deoarece a încercat să fugă în Canada, a primit din nou azil politic în anul 2007.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: