Redactia.ro
Home » Știri » Un om politic important din România, victima unui grav accident rutier: „Am fost acroșat de o mașină pe trecerea de pietoni. Am contuzii la spate”

Un om politic important din România, victima unui grav accident rutier: „Am fost acroșat de o mașină pe trecerea de pietoni. Am contuzii la spate”

Un om politic important din România a fost victima unui grav accident rutier. Cum se simte acum. Toți românii îi sunt alături

Dan Barna a ajuns la spital, după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni din Capitală. Fostul vicepremier a suferit un accident rutier în timp ce traversa strada cu trotineta electrică.

Deși inițial a refuzat să fie dus la o unitate medicală, acesta a ajuns vineri seară la spitalul Floreasca.

Dan Barna, lovit pe trecerea de pietoni

Accidentul rutier în care a fost implicat Dan Barna a avut loc vineri, în jurul orei 19:10. Polițiștii rutieri au observat, în zona Bd-ului Ion Mihalache, că Dan Barna traversa strada pe o trotinetă electrică, iar la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu ar fi fost acroșat de o mașină.

„Polițiștii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital. Atât conducătorul autovehiculului, cât și conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumați conform prevederilor legale.

Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca, despre faptul că, la aceasta unitate sanitară s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurului orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale”, transmite Brigada Rutieră.

A traversat strada pe o trotinetă electrică

Fostul lider USR, Dan Barna, a scris pe Facebook, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că starea sa este bună, dar că are contuzii la spate, potrivit libertatea.ro.

„Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”, a scris Dan Barna, într-un mesaj pe Facebook.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: