Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un pensionar a lăsat un sat întreg fără internet timp de 18 luni din cauza televizorului său vechi

Un pensionar a lăsat un sat întreg fără internet timp de 18 luni din cauza televizorului său vechi

Un pensionar care își deschidea televizorul său vechi în fiecare dimineață a lăsat un sat întreg fără internet timp de 18 luni. În tot acest timp, s-au făcut schimbări la rețeaua de internet și după 18 luni s-a descoperit că problema era de la televizorul vechi al unui bărbat.

Săteanul din Aberhosan, Țara Galilor, pornea televizorul său în fiecare dimineață la ora 7, când începeau problemele de conectivitate pentru ceilalți. Testele au arătat că rețeaua funcționează bine și inginerii chiar au înlocuit secțiuni mari de cablu care deserveau întreg satului.

„S-a dovedit că la 7 dimineața în fiecare dimineață, săteanul își deschidea televizor vechi, care la rândul său întrerupea banda  de conectare la internet pentru întreg satul.

Reprezentantul Suzanne Rutherford de la Openreach a spus că astfel de probleme nu sunt atât de rare pe cât ar crede oamenii și i-a sfătuit pe toți să aibă grijă la electrocasnicele de prin casă.

„Orice element cu componente electrice – de la lumini exterioare la microunde și camere CCTV – pot avea un impact asupra conexiunii dvs, în bandă largă”, a spus reprezentantul, care a sfătuit oamenii să se asigure că aparatele lor electrice sunt certificate în mod corespunzător și respectă standardele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: