Redactia.ro
Home » Știri » Un pensionar de 73 de ani din Iași crește singur trei nepoți. Fiica sa a murit: „Mă rog la Dumnezeu să îi țină sănătoși și să mă ajute”

Un pensionar de 73 de ani din Iași crește singur trei nepoți. Fiica sa a murit: „Mă rog la Dumnezeu să îi țină sănătoși și să mă ajute”

Un pensionar de 73 de ani din Iași crește singur trei nepoți.

Un pensionar de 73 de ani din Iași crește singur trei nepoți. Un bătrân din județul Iași trăiește o adevărată dramă, după ce fiica sa a murit. Nea Aurel are pensia de 1.000 de lei cu care trebuie să își crească cei trei nepoți rămași fără mamă. Cum se descurcă bărbatul?

Un pensionar de 73 de ani din Iași crește singur trei nepoți. Fiica sa a murit: „Mă rog la Dumnezeu să îi țină sănătoși și să mă ajute”

Un bunic de 73 de ani din Iași trăiește o adevărată dramă. Aurel Manole și-a pierdut fiica, iar acum el are grijă de cei trei nepoți rămași fără mamă. Bărbatul caută soluții să le ofere nepoților săi de 5, 7 și 18 ani un trai decent. Nea Aurel primește o pensie de 1.000 de lei și se descurcă greu. Mama copiilor a murit recent, fiind răpusă de o boală gravă. Copleșit de situație, Nea Aurel a declarat cu ochii în lacrimi că abia trăiește de pe o zi pe alta cu plata facturilor și a medicamentelor.

Foarte greu îmi este, vă dați seama. Abia îmi ajung banii de pe o zi pe alta, ca să o zic pe aia dreaptă. Dar ce să facem, mergem înainte așa cum putem.”, spune îndurerat Aurel Manole, pentru bzi.ro. Bătrânul este trist pentru că nepoata sa cea mare a suferit un șoc după moartea mamei sale și vrea să o ducă la doctor și nu știe ce să facă. „Mai tare mă doare sufletul de nepoțica mea cea mare, care are 18 ani. Trebuie să ajung cu ea la un medic pentru că a suferit un șoc enorm la moartea mamei și de atunci parcă s-a terminat totul. Sunt turmentat de tot ceea ce se întâmplă”, a mai spus bunicul de 73 de ani.

Bunicul erou merge la cantina socială pentru a-și putea crește nepoții

Fiica bătrânului s-a stins la doar 43 de ani, iar pe tatăl copiilor nu l-a cunoscut niciodată. Aurel Manole poate fi găsit zilnic în curtea cantinei de ajutor social, atunci când se împart porțile de mâncare pentru oamenii neajutorați.

Se bucură pentru că reușește să ia mâncare de la cantina socială, de unde ia mâncare pentru cei mici. „Mâncarea este foarte bună. Mulțumim din suflet oamenilor care s-au gândit și la noi. Eu sincer să fiu nu mănânc din ea, o duc pe toată acasă la copii. Ei mănâncă, eu mă descurc într-un fel sau altul. Însă, nepoții mei sunt mici, nu pot să îi țin flămânzi! Cel mai mic nepot al meu are 5 ani, mai am unul de 7 ani și nepoata mea cea mare a făcut 18 ani. Eu mă rog la Dumnezeu să îi țină sănătoși și să mă ajute să îi cresc. Mâncarea îmi ajunge și slavă Domnului este și gustoasă”, a mai povestit Aurel Manole.

Nea Aurel are și el probleme de sănătate, dar nu are bani de medicamente. Bunicul preferă să le cumpere nepoților cele necesare. „Trebuie să îmi iau și medicamente, dar de unde? Este foarte greu când ai așa puțini bani. Eu am probleme cu tensiunea și trebuie să iau zilnic medicamente.”, a adăugat batranul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: