Redactia.ro
Home » Homepage » Un polițist de 21 de ani din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. Mama lui a dat peste el în cameră

Un polițist de 21 de ani din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. Mama lui a dat peste el în cameră

Un polițist de 21 de ani din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. Mama lui a dat peste el în cameră

Un polițist de 21 de ani din județul Galați și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap. Mama lui a dat peste el în cameră. Iată detalii!

Un polițist de 21 de ani din județul Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. Mama lui a dat peste el în cameră

Tânărul polițist avea 21 de ani și provenea din orașul Târgu Bujor, județul Galați. Și-ar fi pus capăt zilelor, arată primele date, nefiind confirmat oficial. El era în concediu și s-ar fi împușcat în cap cu armamentul din dotare. Trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, a relatat adevarul.ro. De altfel, era angajat la Postul de Poliție din Cavadinești de doar nouă luni, potrivit Digi24.

Din primele informații, se pare că agentul se despărțise recent de iubita lui, conform sursei menționate mai sus.

Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată prin 112 că bărbatul și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap. El a fost găsit în stare de inconștiență de oamenii legii.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Mama tânărului l-a găsit într-o cameră. Era căzut la podea, cu o leziune în zona capului.

„Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul. Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția martie 2022”, a transmis Poliția Galați.

Așa cum cere procedura, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat cu el de a recurs la sinucidere, dacă se confirmă acest aspect. Mai multe informații vor apărea pe măsură ce ancheta avansează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: