Redactia.ro
Home » Știri » Un preot din Cluj a fost găsit mort lângă casă. Slujea de peste 25 de ani în biserică

Un preot din Cluj a fost găsit mort lângă casă. Slujea de peste 25 de ani în biserică

Un preot din Cluj a fost găsit mort lângă casă. Slujea de peste 25 de ani în biserică

Un preot din Cluj a fost găsit mort lângă casă. El slujea de peste 25 de ani în biserică. Iată detalii și ce au stabilit până acum polițiștii.

Un preot din Cluj a fost găsit mort lângă casă. Slujea de peste 25 de ani în biserică

Preotul clujean a fost găsit fără suflare în parcarea din apropierea locuinței din Turda. Îl chema Gabriel Ştefan Cosma, avea 49 de ani şi era paroh în localitatea Podeni, potrivit observatornews.ro.

Părintele slujea în biserică de 25 de ani. Peste câteva zile, şi-ar fi serbat onomastica, de Sfântul Ştefan.

„Dumnezeu să-l odihneasca in pace si sa aiba in paza Lui familia indoliata. Drum lin spre Cer, draga Parinte Gabriel”, a scris pe pagina de Facebook Protopopiatul Ortodox Roman Turda.

„Nu pot să cred, și totuși, se poate / Dumnezeu Creatorul a tot și a toate / Îl ia la Sine pe cel drag, peste noapte!’”, au scris enoriaşii, potrivit sursei.

„Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut și s-ar afla în stare de inconștiență. În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști. Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia”, a transmis Inspectoraul de Poliție Judeațean Cluj.

El va fi înmormântat vineri, 16 decembrie 2022, în prezența Mitropolitului Andrei, potrivit sursei menționate. Momentan, nu se cunoaște cauza exactă a decesului lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: