Redactia.ro
Home » Știri » Un preot din Timiș și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident rutier: „Dumnezeu să te ierte, Remus”

Un preot din Timiș și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident rutier: „Dumnezeu să te ierte, Remus”

GALERIE FOTO (2)

„Dumnezeu să te ierte, Remus!”. Un preot din Timiș a murit într-un accident înfiorător, pe autostrada A1. A fost aruncat din mașină, după ce a lovit un TIR. Toata lumea a rămas șocată atunci când a auzit tragica veste. Acesta era foarte iubit de enoriași, mai ales după ce a ridicat din donații lăcașul de cult de pe strada Nicolae Bălcescu din Dumbrăvița.

Un preot și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident

Remus Dobra, un preot greco-catolic din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, era foarte îndrăgit de enoriași. Duhovnicul și-a pierdut viața, marți seară, în urma unui tragic accident de mașină pe autostrada A1, în județul Arad, sensul de mers spre Nădlac. Părintele avea 45 de ani. Nenorocirea a avut loc la kilometrul 531 al autostrăzii. Conform informațiilor transmise de IPJ Arad, preotul a acroșat, cu un autoturism marca Audi, partea din spate a unui TIR, lovind apoi parapetul lateral. În urma impactului foarte puternic, bărbatul a fost aruncat din mașină. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Aceștia au constatat decesul.

Ce au transmis oamenii legii

„În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20.15, pe autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini