Redactia.ro
Home » Știri » Un renumit designer din țară a murit la doar 29 de ani. A suferit un anevrism cerebral

Un renumit designer din țară a murit la doar 29 de ani. A suferit un anevrism cerebral

Brigitte Dachmann, un renumit designer vestimentar din Cluj a murit la doar 29 de ani. Decesul ei a luat prin surprindere pe toată familia sa, care a decis să-i doneze organele pentru a salva alte vieți.

Un renumit designer din țară a murit la doar 29 de ani. A suferit un anevrism cerebral

Brigitte Dachmann se afla în moarte cerebrală de pe data de 19 august, la secția ATI II a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Ea a suferit un anevrism cerebral, la o săptămână după ce a participat la Electric Castle, alături de logodnicul său. Familia și apropiații lui Brigitte nu înțeleg cum acest lucru a fost posibil.

Din dorința de a salva alte vieți, părinții ei au descis să-i doneze organe precum: ficat, rinichi, cord, plămâni și țesuturi osoase. Mama designerului este copleșită de durere.

„Au trecut zile crunte în care durerea, tristețea, suferința a pus stăpânire pe noi toți. Ne-am consolat cu sutele de mesaje de alinare sufletească primite. Am simțit că ați fost alături de noi. Vă mulțumim.

Totodată mulțumim că ați participat într-un număr atât de mare la ceremonia de înmormântare a iubitei noastre Brigitta Dachmann. Vă mulțumim din suflet pentru gândurile, cuvintele de alinare. Mi-o imaginez pe Brigi a noastră un îngeraș cu suflet luminat, stand pe un norișor alb și pufos. Cu siguranță, vede lacrimile noastre, simte durerea noastră a tuturor. În aer plutește tristeţea și durerea.

E foarte trist că o copilă perfect sănătoasă cu o viață minunată, cu o carieră frumoasă, cu o familie iubitoare, un logodnic care o adora și mulți mulți prieteni să părăsească aceasta lume într-o secundă datorită unui anevrism cerebral. Dormi în pace draga noastră copilă, vei rămâne mereu în sufletele noastre.TE IUBIM ENORM”, a scris mama Brigittei Dachmann pe rețelele de socializare, scrie Capital.

Logodnicul Brigittei Dachman, devastat de durere

Și logodnicul tinerei este copleșit de pierderea ei. Acesta a scris pe facebook un mesaj sfâșietor, exprimându-și durerea și iubirea față de femeia care i-a fost alături.

„Azi a plecat dintre noi un suflet minunat, un om iubit, apreciat de toți din jurul ei, a oferit o stare buna in jurul ei doar prin simpla prezenta.Pentru mine a fost atât iubita, logodnica dar și cel mai bun prieten însă destinul a ales sa ne despartă in cel mai urat mod posibil. Nu e corect ce s-a întâmplat, a plecat dintre noi mult prea devreme, mai avea atâtea planuri și atâtea vise frumoase de realizat. Vei rămâne mereu in inima și in sufletul meu! Îți multumesc pentru toate clipele frumoase pe care le-am trăit împreuna! Drum lin îngerul meu! Te voi iubi mereu!”, a scris Sorin Mihalca, logodnicul Brigittei Dachmann, într-un mesaj pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: