Redactia.ro
Home » Știri » Un român a avut parte de o surpriză atunci când a anunțat că vrea să cumpere o casă în Thassos. Câți bani a spus că oferă

Un român a avut parte de o surpriză atunci când a anunțat că vrea să cumpere o casă în Thassos. Câți bani a spus că oferă

Surpriza de care a avut parte un român, după ce a dat anunț că vrea să cumpere o casă pe insula grecească Thassos! Bărbatul nu știa prin ce o să treacă, după ce o să posteze un simplu anunț pe un grup de Facebook.

De ce surpriză a avut parte românul

Un român a postat un anunț, pe un grup de Facebook, care a stârnit multă controversă pe internet. Bărbatul nu și-a dorit altceva decât să găsească o casă în insula grecească Thassos, pe care s-o cumpere. Ei bine, acesta a postat anunțul cu ce-și dorește, însă nu se aștepta la asemenea reacții din partea internauților. Oamenii, care fac parte din grupul de Facebook respectiv, n-au stat prea mult pe gânduri și au pornit un val de ironii, după ce au văzut câți bani oferă românul pentru o casă din Grecia.

Mă poate ajuta cineva cu un site, agenție imobiliară sau cunoștințe? Vreau să cumpăr o casă la Thassos ! Am buget 100.000 – 150.000 euro! Aș prefera să fie la maximum 100 de metri de mare! Vă rog comentarii serioase și la obiect! Mersi mult!”, a scris Tito M., pe grupul Forum Grecia.

Ce i-au spus internauții

Zic să te grăbești, cineva voia să cumpere două case”/ „Domnul de a pus postarea că dorea să cumpere două case cred că a renunțat. Avea o hârtie de 500.000 de euro, dar nu dorea să o schimbe”/ „Nicholas B, voia să o schimbe, dar ăla de la care cumpăra casele nu avea să îi dea rest, așa că a renunțat la idee”/ „Eu tocmai am înțeles din regulile forumului că nu trebuie să te jignesc. Ok. Nu te jignesc. Dar mai bine ne întrebai cât se stă la coadă la feribot în Thassos”/ „Din întâmplare, nu știți un grec frumos? Îl cumpăr cu tot cu casă!”, au fost doar câteva comentarii ale internauților.

Alți participanți ai grupului respectiv au încercat să-l ajute, așa cum au putut.

Cel mai bine e să vii in Thassos, fă o vacanță aici și, în același timp, ia legătura cu o agenție imobiliară si ai terminat cu nebuneala! Găsești case și la pretul acesta, poate nu la câțiva metri de plaja, dar…pe malul marii greu găsești de cumpărat, fiindcă deja au proprietari toate și nu le vând, dar…”, i-a scris Gianina C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: