Redactia.ro
Home » Știri » Un român a bătut o stewardesă. Avionul a aterizat de urgență la Viena

Un român a bătut o stewardesă. Avionul a aterizat de urgență la Viena

Un român a bătut o stewardesă. Avionul a aterizat de uregență la Viena

Un român a bătut o stewardesă. O aeronavă Blue Air cu ruta București-Stuttgart, a aterizat de urgență, vineri dimineață la Viena după ce un pasagaer român a lovit o stewardesă.

Un român a bătut o stewardesă. Avionul a aterizat de urgență la Viena

Cursa Blue Air București-Stuttgart a aterizat de urgență pe aeroportul din Viena, din cauza unui român care a lovit o stewardesă. Imediat după aterizare, un echipaj de poliție a urcat la bord și l-a reținut pe bărbatul agresiv, și se află acum în custodia poliției din Austria.

Potrivit Digi24, compania aeriană Blue Air a transmis un comunicat de presă în care susținea că aeronava a trebuit să aterizeze de urgență în capitala Austriei din cauza unui cetățean român, care a lovit o stewardesa.

Un avion al companiei Blue Air care zbura în directia Stuttgart(Germania) a aterizat de urgență azi la Viena(Austria) deoarece un barbat(Roman) a bătut o stuardeza 😭😭😭

Publicată de Baraon pe Vineri, 27 septembrie 2019

Comunicat de presă transmis de compania aeriană

Zborul Blue. Air 0B129 care a decolat de pe. Aeroportul.Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația. Stuttgart a fost direcționat pe. Aeroportul Internațional. Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

Compania aeriană și-a cerut scuze față de pasageri pentru întârziere. Din cauza evenimentului neplăcut, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8.25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. De asemenea, segmentul de zbor Stuttgart-Sibiu, a fost afectat de această situație.”, a transmis compania.

Citeste si:Reacția spitalului după ce s-a spus că Mihai Constantinescu a murit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini