Redactia.ro
Home » Știri » Reacția spitalului după ce s-a spus că Mihai Constantinescu a murit

Reacția spitalului după ce s-a spus că Mihai Constantinescu a murit

reacția spitalului

Astăzi, presa autohtonă a anunțat că Mihai Constantinescu a murit. Din fericire, informația s-a dovedit a fi falsă. Atât soția artistului, Simona Secrier, cât și spitalul în care e internat, au contrazis informația că a murit. Iată reacția spitalului în care artistul este internat de mai bine de patru luni!

Reacția spitalului

În presa românească s-a speculat, astăzi, că Mihai Constantinescu a murit, ceea ce s-a dovedit a fi fals. Spitalul Floreasca, acolo unde artisutul e internat de mai bine de patru luni, a dezmințit această informație.

„Este o ştire falsă la momentul acesta. Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis de la început să nu dăm mai multe detalii”, a declarat pentru ziarul Click!. Dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, potrivit Click.ro.

Mihai Constantinescu este în continuare sub supraveghere

Cu toate că informația s-a dovedit a fi falsă, artistul e în continuare sub supravegherea vigilentă a medicilor. Progresele făcute în ultimele luni sunt foarte mici, iar starea de sănătate a artistului este în continuare critică.

Ultima informație venită din partea spitalului este că artistul de 73 de ani este acum hrănit cu alimente lichide după luni în care a fost alimentat doar cu perfuzii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini