Redactia.ro
Home » Știri » Un român a murit împușcat în Belgia, iar altul e rănit grav! Ce s-a întâmplat!

Un român a murit împușcat în Belgia, iar altul e rănit grav! Ce s-a întâmplat!

Un român a murit împușcat în Belgia, iar altul e rănit grav! Ce s-a întâmplat!

Un român a murit împușcat în Belgia, iar altul e rănit grav, cu răni la cap! Iată ce informații se cunosc în momentul de față și ce anume s-a întâmplat.

Un român a murit împușcat în Belgia, iar altul e rănit grav! Ce s-a întâmplat!

Un român a murit în Belgia, fiind împuşcat mortal după o şicanare în trafic. Tânărul avea de 28 de ani şi era originar din Botoşani.

Se pare că disputa a avut loc între ocupanţii a două maşini, una cu patru români, iar cealaltă cu cinci turci. S-au luat cu toții la ceartă, iar după aproximativ trei kilometri au oprit cu toții mașinile în apropierea unei şcoli. Acolo, unul dintre turci ar fi scos pistolul şi a tras mai multe focuri de armă, în urma cărora doi dintre români au fost răniți.

Tânărul de 28 de ani a murit pe loc, iar celălalt român a fost grav rănit, fiind nimerit în cap. Şoferul român a plecat imediat cu cele două victime înspre secţia de poliţie din Liege pentru a se refugia, a relatat Observator. Turcii implicați în acest incident au venit la secţie drept martori şi au fost arestaţi, conform sursei menționate mai sus.

Familia românului decedat face acum demersuri pentru repatrierea trupului. Rămâne de văzut ce o să arate ancheta. Polițiștii continuă cercetările în acest tragic incident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: