Redactia.ro
Home » Știri » Un român a murit în timp ce încerca să-și sperie un coleg de muncă. Cum a avut loc tragedia

Un român a murit în timp ce încerca să-și sperie un coleg de muncă. Cum a avut loc tragedia

Un român a murit în timp ce încerca să-și sperie un coleg de muncă. Cum a avut loc tragedia

Un român a decedat în Germania după ce a căzut de la geam. Se presupune că bărbatul încerca să-și sperie un coleg de muncă în acel moment. Iată cum s-a petrecut totul.

Un român a murit în timp ce încerca să-și sperie un coleg de muncă. Cum a avut loc tragedia

Românul decedat avea 38 de ani. El a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din landul german Saxonia-Anhalt, a relatat Bild. Se întâmpla în jurul orei 20.00. El a ieșit pe geamul apartamentului de la etajul 5 al blocului și s-a agățat de fațada clădirii. Nu s-a mai putut ține și a alunecat. Zeci de trecători l-au văzut pe tânăr cum moare. Românul a decedat pe loc.

Sunt mai multe ipoteze ale polițiștilor în acest moment. Inclusiv, varianta unei sinucideri, a scris presa germană. Totuși, pe un grup de Facebook al românilor din Germania, cineva a scris că victima nu s-ar fi aruncat singur, ci a căzut după ce a vrut să îi facă o glumă unui coleg intrând peste el în cameră și speriindu-l, conform Digi24.

„Pentru moment, presupunem că este vorba de un accident. Încă verificăm și alte ipoteze”, a declarat pentru publicația germană un purtător de cuvânt al poliției din Halle.

Ancheta o să stabilească exact ce s-a întâmplat cu românul. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Halle, tragedia a fost înregistrată de camerele de supraveghere din zonă, iar înregistrările au fost preluate de criminaliști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini