Redactia.ro
Home » Știri » Un român care căuta în gunoaie în Barcelona a tras o sperietură zdravănă când a deschis pubela FOTO

Un român care căuta în gunoaie în Barcelona a tras o sperietură zdravănă când a deschis pubela FOTO

GALERIE FOTO (2) Un român care căuta în gunoaie în Barcelona a tras o sperietură zdravănă când a deschis pubela

Un român care căuta în gunoaie în Barcelona a avut un șoc când a deschis pubela. Acesta a rămas înmurmurat și a chemat imediat autoritățile. Iată toate detaliile!

Un român care căuta în gunoaie în Barcelona a tras o sperietură zdravănă când a deschis pubela

Cadavrul unui bărbat dezmembrat a fost găsit într-un tomberon de gunoi din cartierul Eixample din Barcelona.

Mossos d’Esquadra investighează descoperirea făcută, a trunchiului unui bărbat într-un tomberon situat în inima cartierului Eixample din Barcelona.

Cadavrul a fost găsit în interiorul unei valize, potrivit surselor Betevé și poliției, confirmate pentru elpais.com.

Aparent, un comerciant de fier vechi de origine română a tras o sperietură zdravănă când, în timp ce scotocea într-un container de gunoi. Acesta a găsit o valiză grea în care credea că sunt haine, dar când a deschis-o a găsit rămășițe umane.„

„Prietene, prietene, cheamă pe cineva, e foarte grav, foarte grav”, a strigat fierarul către un prieten care are o tutungerie în apropiere.

Zis și făcut, vânzătorul s-a apropiat de container, iar comerciantul de fier vechi i-a arătat ce se afla în valiză.

„La început am crezut că sunt haine înăuntru, dar când m-am uitat mai atent am văzut un trunchi gol, cu păr, al unui bărbat alb… Am fost șocat”, a declarat în această dimineață tutungerul.

Vânzătorul a chemat autoritățile:

„Am fugit la tutungerie, dar înainte de a intra am văzut o ambulanță, am oprit-o și medicii au chemat Mossos. E bine că fumez și nu am simțul mirosului. Mi-a spus că e o duhoare îngrozitoare”, a povestit el.

Sursa foto: GIANLUCA BATTISTA

Autoritățile au izolat zona și au demarat ancheta

Ofițerii Mossos d’Esquadra au mobilizat rapid mai multe unități în zonă. Descoperirea a fost reală. În interiorul valizei se afla cel puțin trunchiul gol al unui bărbat. Polițiștii au izolat zona, iar după ora 13:00 comisia judiciară a procedat la ridicarea cadavrului. După ce au încercat să îndepărteze cât mai multe amprente de pe ușa tomberonului, polițiștii s-au împrăștiat pe străzile din apropiere. Aceștia au verificat dacă magazinele sau ușile aveau camere de luat vederi care ar fi putut înregistra momentul în care cineva a pus valiza în container.

Colectarea gunoiului a avut loc aseară, așa că persoana  sau persoanele, deoarece au avertizat că valiza era destul de grea – a trebuit să o depună între timp. Zeci de ofițeri au împărțit porțile și au început să interogheze vecinii în cazul în care cineva a detectat ceva neobișnuit în timpul nopții. Ancheta este deschisă, iar misiunea principală a polițiștilor este de a identifica persoana decedată și de a aresta persoana sau persoanele care l-au ucis și dezmembrat.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: