Redactia.ro
Home » Știri » Un român s-a aruncat în fața unui camion ca să salveze o fetiță. Oprise să bea o cafea când a avut loc întâmplarea: „Am auzit mama fetiţei urlând, plângând, ţipând”

Un român s-a aruncat în fața unui camion ca să salveze o fetiță. Oprise să bea o cafea când a avut loc întâmplarea: „Am auzit mama fetiţei urlând, plângând, ţipând”

Un român s-a aruncat în fața unui camion ca să salveze o fetiță. Oprise să bea o cafea când a avut loc întâmplarea: „Am auzit mama fetiţei urlând, plângând, ţipând”

Un român, șofer de TIR, a salvat de la moarte o fetiță în Italia, care este tot româncă, aruncându-se în fața unui camion! Când s-a întâmplat totul, el doar oprise să bea o cafea, într-un bar. Iată cum s-a desfășurat întâmplarea demnă de un film de acțiune!

Un român, șofer de TIR, s-a aruncat în fața unui camion ca să salveze o fetiță. Oprise să bea o cafea când a avut loc întâmplarea: „Am auzit mama fetiţei urlând, plângând, ţipând”

Adrian Rusu a oprit să bea o cafea într-un bar de pe marginea șoselei când ceea ce părea o zi oarecare a devenit una memorabilă.

„Se auzea un zgomot infernal de demaraj în trombă, de viteză excesivă. Am realizat instantaneu că fetiţa a intrat în acel moment critic. De aici a început tot filmul în altă dimensiune”, a spus el, potrivit observatornews.ro.

Între timp, o fetiță ieșise din local, fără să fie observată de mama ei.

„Uşa barului era larg deschisă. Am văzut fetiţa în faţa camionului parcat în faţa barului. Şi tindea să meargă spre mijlocul şoselei, spre axul drumului”, a mai relatat Adrian Rusu, conform sursei.

Adrian nici nu şi-a dat seama când a ajuns în stradă şi a împins fetiţa din calea vehiculului.

„A trebuit să plonjez pur şi simplu, în aer am reuşit să o recuperez, după care de-a rostogolul de cealaltă parte a drumului. M-am gândit şi dacă ne loveşte maşina, ne loveşte cu parbrizul, şi nicidecum cu partea frontală”.

„În momentul de după, am auzit mama fetiţei urlând, plângând, ţipând”, a mai povestit el.

„Maşina care circula în viteză, cu număr de Elveţia şi condusă de un tânăr, a fost oprită de carabinieri într-o comună învecinată”, relatează Cornelia Crîşmaru, corespondent Observator.

Adrian i-a salvat viața fetiței de nouă ani, care – culmea – este tot româncă. Părinții provin din Adjud, Vrancea, și s-au mutat în Italia pentru un trai mai bun. Ei au povestit pe Facebook prin ce au trecut.

„Datorită actului său încă mai suntem părinți… Ca să nu mai vorbim că fetița mi-a spus că nu a știut ca Ironman lucrează pe camion. Ne-am îmbrățișat în semn de mare mulțumire… Și-a plecat! Săracul, nu a mai băut nici cafeaua, și-a uitat și țigările, și portofelul cu acte”, au povestit ei.

„Nu am vrut sa spun cine sunt, nu am vrut să dau nume, nu nimic. Când faci un bine, fă-l în linişte!”, a conchis Adrian.

Un român s-a aruncat în fața unui camion ca să salveze o fetiță. Oprise să bea o cafea când a avut loc întâmplarea: „Am auzit mama fetiţei urlând, plângând, ţipând”
Foto: colaj Observator
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: