Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer din Suceava a avut parte un șoc după ce și-a parcat mașina necorespunzător. Care a fost „pedeapsa” sa

Un șofer din Suceava a avut parte un șoc după ce și-a parcat mașina necorespunzător. Care a fost „pedeapsa” sa

GALERIE FOTO (2) Un șofer din Suceava a avut parte un șoc după ce și-a parcat mașina necorespunzător

Un șofer din Suceava a avut parte un șoc după ce și-a parcat mașina necorespunzător. Deși poate părea incredibil, unii oameni au idei geniale. Este și cazul unui șofer din Suceava care și-a găsit mașina învelită în folie de plastic.

Un șofer din Suceava a avut parte un șoc după ce și-a parcat mașina necorespunzător. Care a fost „pedeapsa” sa

Un șofer din Neamț a avut parte un șoc după ce și-a parcat mașina necorespunzător. Când parchezi necorespunzător, trebuie să suporți consecințele, indiferent de gravitatea acestora. Este și cazul unui șofer din Suceava. Acesta și-a parcat mașina neregulamentar pe strada Universității din municipiu.

Bărbatul a avut parte de o surprinză neplăcută în momentul în care s-a întors la mașină. Autoturismul său a fost învelit în totalitate în folie de plastic, iar deasupra avea lipit un mesaj. Se pare că cineva nemulțumit de modul în care a parcat mașina a vrut să-i ofere o lecție. Șoferul nu se încadrase bine pe locul ocupat și pătrunsese cu mașina pe cel din stânga. Peste folia împăturită, a fost lipit mesajul „Parchează corect”.

Si-a gasit masina ambalata in plastic

Gestul unui șofer din Capitală, după ce și-a găsit mașina blocată

După ce a fost blocat de o altă mașină, un șofer din București a decis să își facă loc împingând autoturismul din spatele său, până aceasta a ajuns pe trecerea de pietoni. Pentru început, bărbatul a împins mașina care în încurca, după care s-a dat jos și s-a asigurat că nu a provocat pagube prea mari, după care a continuat să împingă mașina.

Astfel, când s-a întors la mașină, celălalt șofer și-a găsit mașina pe trecerea de pietoni. Imaginile au fost postate pe platforma reddit, unde utilizatorii au rămas șocați de gestul bărbatului.De cealalată parte, unii s-au amuzat de ideea acestuia. „Mi-am făcut cruce cu tot ce am putut”, a scris cineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: