Redactia.ro
Home » Știri » Un soldat ucrainean și-a ajutat adversarul rănit pe front. Dialogul dintre cei doi este de-a dreptul emoționant

Un soldat ucrainean și-a ajutat adversarul rănit pe front. Dialogul dintre cei doi este de-a dreptul emoționant

GALERIE FOTO (2) Un soldat ucrainean și-a ajutat adversarul rănit pe front. (1)

Un soldat ucrainean și-a ajutat adversarul rănit pe front. Rusia a invadat Ucraina joi dimineață, iar de atunci, autoritățile ucrainene se luptă pentru apărarea țării. În ultimele ore au murit peste 140 de oameni și sunt peste 300 de răniți. Rusia ar fi pierdut 450 de militari. În tot acest război există și momente de umanitate. Un clip video arată un soldat ucrainean care își ajută adversarul rănit.

Un soldat ucrainean și-a ajutat adversarul rănit pe front. Dialogul dintre cei doi este de-a dreptul emoționant

Rusia a invadat Ucraina joi dimineață. Vladimir Putin a anunțat atacarea statului ucrainean, iar până în momentul de față au murit peste 100 de soldați ucraineni. Cu toate astea, armata ucraineană anunță că va lupta pentru a-și apăra țara. Chiar și în plin război mai există umanitate. Vorbim despre gestyul unui soldat ucrainean care i-a acordat primul ajutor adversarului său, un tânăr soldat rus. Într-un clip postat pe Reddit se poate vedea cum un militar ucrainean ajută un soldar rus rănit în urma atacurilor. Dialogul dintre cei doi este de-a dreptul emoționant.

Soldat rus: Nimeni nu e fericit că e aici.
Soldat ucrainean: Cine ar trebui să plece de aici? Uită-te la cameră şi spune. Hai, spune, cine ar trebui să plece de aici?
Soldat rus: Prietenii mei.
Soldat ucrainean: Cine sunt prietenii tăi? De unde au venit?
Soldat rus: Din Nizhniy Novgorod.
Soldat ucrainean: Ok, stai nemişcat. Îţi cos rănile”, se arată în dialogul celor doi, aflați pe frontul de luptă”.

Lupte între forţele armate ruse şi cele ucrainene în centrul Kievului

Armata ucraineană anunță că forțele armate se luptă în aceste momente la periferia capitelei Kiev, în Dimer și Ivankiv, unde au avansat un număr mare de vechiule blindate rusești. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a forțelor armate ucrainene, au distrus un pod de la granița râului Teteriv pentru a împiedica avansarea forțelor ruse. Pe bulevardul Minsk din Kiev se aud împușcături, iar stația de metrou Obolon este închisă. În zona ei se aud salve de artilerie. „Informaţiile trebuie diseminate pe scară largă. Inamicul foloseşte echipamentul nostru! Grupurile de sabotaj şi recunoaştere ale forţelor armate ruse folosesc vehicule confiscate de la Garda Naţională a Ucrainei pentru a pătrunde adânc în spatele poziţiilor ucrainene”, se arată în raport

Planul operațional al Federației Ruse prevede ca până la 2.000 de soldați ai forțelor speciale ruse intenționează să pună mâna pe aeroportul din Kiev cu ajutorul vehiculelor blindate și al trupelor aeriene. Pasul următor ar fi preluarea controlului principalelor autorități Statul Major, Rada Supremă până la sosirea forţelor armate. Forțele rusești au intrat în cartierul Obolon din Kiev.

Putin se pare că este pregătit să negocieze cu Ucraina, dacă aceasta dacă „depune armele”, a anunţat, vineri, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Kremlinul a amenințat cu măsuri de retoriune, la sancțiunile impuse de către Occidentul Rusiei, după ce a invadat Ucraina. „Măsuri de retorsiune vor urma, evident.În ce măsură vor fi simetrice sau asimetrice va depinde de analiza restricţiilor impuse Rusiei”, a precizat Dmitri Peskov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: