Redactia.ro
Home » Știri » Un specialist celebru în ortopedie din România a murit din cauza COVID19. Despre cine este vorba

Un specialist celebru în ortopedie din România a murit din cauza COVID19. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (2) Un specialist celebru în ortopedie din România a murit din cauza COVID19

Un specialist celebru în ortopedie din România a murit din cauza COVID19. Coronavirusul continuă să facă victime în rândul românilor. De această dată, un celebru ortoped a fost răpus de virusul ucigaș din China. Acesta s-a stins din viață miercuri, 6 ianuarie, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Un specialist celebru în ortopedie din România a murit din cauza COVID19. Despre cine este vorba

Un specialist celebru în ortopedie din România a murit din cauza COVID19. Noul coronavirus continuă să facă victime în rândul românilor, deși vaccinul împotriva COVID19 a ajuns și în România. De această dată, un specialist celebru în ortopedie a murit din cauza coronavirusului. Speciliastul s-a stins din viață miercuri, 6 ianuarie, după ce a fost testat cu COVID19. Este vorba despre specialistul ortoped român Mihai Horia Nicolae, șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia. Acesta avea 68 de ani, fiind diagnosticat cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile. Lupta bărbatului împotriva acestui virus a fost una crâncenă.

Mihai Horia Nicolae era cunoscut pentru profesionalismul și dedicarea față de pacienți, devenind ortoped în anul 1985. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină din București, promoția 1978 și activa ca șef de secție în cadrul Spitalului Municipal de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Mangalia. De asemenea, acesta s-a făcut remarcat în cariera sa, prin cele 10.000 de operații efectuate asupra pacienților săi, iar una dintre intervențiile remarcabile a fost prima endoproteză de șold din Constanța. Medicul Mihai Horia Nicolae a reușit acest lucru în 1987,iar de atunci a apelat la această procedură de fiecare datî când a fost necesar. Coledii din cadrul Spitalului Municipal Mangalia regretă trecerea în neființă a șefului Secției de Ortopedie și Traumatologie. „Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunţă cu adânca tristeţe trecerea în nefiinţă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae. Dispariţia prematură a colegului nostru este un adevărat şoc pentru lumea medicală din judeţul Constanta şi mai ales pentru Ortopedia dobrogeana, a fost mesajul postat pe site-ul spitalului La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulţi ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi. În calitate de şef al Secţiei Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, îşi trata colegii şi pacienţii, deopotrivă, cu respect şi altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanţe şi regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veşnică în lumea celor drepţi, dragul nostru coleg!“, a fost mesajul postat pe site-ul spitalului.

A murit medicul ortoped Mihai-Horia-Nicolae

Mesaje de condoleanțe pentru medicul Mihai Horia Nicolae

La scurt timp, mesajele de condoleanțe au început să curgă pe Facebook. „Nenorocitul ăsta de Covid ni l-a răpit astăzi pe domnul dr Mihai Horia Nicolae, medicul șef de secție de la Ortopedie traumatologie, un OM si un MEDIC de exceptie!”, „Cu amaraciune si durere ne despartim azi de un prieten drag si un om deosebit care intotdeauna s-a aplecat spre durerile oamenilor cu toata daruirea. Asa era doctorul Horia Mihai Nicolae”, au fost doar unele dintre mesajele de condoleanțe pentru medicul Horia Nicolae. Ariile de intere ale medicului ortoped erau artoplastii șold și genunchi, osteosinteze, sindrom de tunel carpian și parapareze spastice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: