Redactia.ro
Home » Știri » Un israelian a murit la 2 ore după ce s-a vaccinat anti-Covid. Explicația medicilor

Un israelian a murit la 2 ore după ce s-a vaccinat anti-Covid. Explicația medicilor

Rușii s-au vaccinat anti-COVID19.

Un israelian în vârstă de 75 de ani a murit la doar două ore după ce a fost vaccinat anti-coronavirus. Mai exact, acesta a făcut infarct. Ministerul Sănătății din Israel a transmis că bătrânul a mai suferit în trecut atacuri de cord.

Un israelian a murit după ce a fost vaccinat anti-Covid

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Israel, a murit la două ore după ce i  s-a administrat vaccinul anti-coronavirus.  Bărbatul a suferit un infarct, iar reprezentanții Ministerului Sănătății au comunicat că acesta a mai avut și în trecut atacuri de cord, informează cancan.ro

Directorul general al Sănătății din Israel, Chezy Levy, a lansat o anchetă după această întâmplare și a transmis condoleanțe familiei. „Împărtășim durerea familiei”, a spus Levy într-un comunicat.

Cum a avut loc decesul israelianului

Isarelianul a făcut vaccinul în jurul orei 8:30 la o clinică. Imediat după administrarea dozei a mai rămas la unitatea medicală pentru a se vedea dacă se simte bine. Nu s-a simțit rău, astfel a fost eliberat. A murit în afara spitalului.

Reamintim că la începutul lunii decembrie, în timpul testării vaccinului Pfizer doi oameni au murit. Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente a declarat că unul dintre cei doi oameni a fost numit ”imunocompromis”. Asociația Midaat din Israel a comentat, atunci, acest raport al deceselo. Asociația a spus că  vaccinurile sunt administrate populației cu risc, astfel „pot exista cazuri nefericite” și, cu toate acestea, nu înseamnă că vaccinurile sunt ineficiente.

”Conform datelor publicate, șase dintre participanții la experiment au murit, dintre care doi au primit vaccinul și patru din grupul de control”, a spus dr. Uri Lerner, directorul științific pentru Midaat. „După o examinare aprofundată, nu s-a găsit nicio legătură între experiment și cauza morții”.

Vaccinul anti-covid are reacții adverse

Campania de vaccinare a început și în România. Pe data de 27 decembrie a fost vaccinat primul român. Este vorba despre o asistentă de la Matei Balș, pe nume Mihaela Anghel.  ”Este începutul sfârșitului pandemiei. Nu a durut, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut”, a declarat Mihaela Anghel după vaccinare.

Potrivit lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România, vaccinul anti-coronavirus are și reacții adverse: febră, dureri de cap, greață, roșeață, dureri locale, umflături locale.

”Reacțiile adverse sunt de intensitate ușoară-medie, cele mai frecvente locale – durere, roșeață, umflătură local sau dureri de cap, febră, greață. Au fost reacții majore la câteva persoane cu istoric alergic major.Președintele, premierul se vor vaccina la momentul potrivit, adică atunci când începe etapa de vaccinare a demnitarilor. După ce vaccinul e scos la o temperatură de 2-8 grade are o durată de viață de 5 zile. După ce un flacon e scos la temperatura camerei, are o durată de stabilitate de 6 ore. Într-un flacon sunt 5 doze”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Reamintim, totodată, că vaccinul anti-Covid19 este gratuit și nu este obligatoriu.
”S-a muncit foarte mult.E un moment important, îl așteptăm de un an de zile. Apariția, livrarea și distribuirea vaccinului într-un timp record vor ajuta la eradicarea pandemiei sperăm într-un timp cât mai scurt. Săptămânal vom primi în jur de 140.000 de doze. România va primi în total în jur de 10 milioane de doze.Vom avea o campanie foarte bine pusă la punct.Vaccinarea este gratuită și nu este obligatorie.Vom continua cu campania de vaccinare în mass-media”, a spus și premierul Florin Cîțu.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: