Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr a găsit un teanc de bani trântit în mijlocul drumului. Surpriză colosală când a vrut să-i numere

Un tânăr a găsit un teanc de bani trântit în mijlocul drumului. Surpriză colosală când a vrut să-i numere

Un tânăr a găsit un teanc de bani trântit în mijlocul drumului. Surpriză colosală când a vrut să-i numere

Un tânăr a găsit un teanc de bani trântit în mijlocul drumului și a avut parte de o surpriză colosală când a vrut să-i numere! Iată întreaga poveste!

Un tânăr a găsit un teanc de bani trântit în mijlocul drumului. Surpriză colosală când a vrut să-i numere

Un tânăr a găsit un teanc de bani trântit în mijlocul drumului, în parcul Copou din Iași. Acesta a recunoscut că a avut un moment de moralitate și s-a gândit serios, preț de câteva clipe, ce trebuie să facă în situația în care se afla. Băiatul a considerat că nu poate păstra banii, deoarece integritatea sa era mai importantă, moment în care a sunat la poliție:
„Era o zi ca oricare alta… Pana când am găsit acest teanc de bani intr-un parc de pe Copou. Sa fi fost vreo 3000-4000 de lei? Văzând echivalentul monetar al unei perechi de adidași Balenciaga sau al unui City Break la Instanbul trântit în mijlocul drumului, m-am gândit vreme de câteva clipe ce sa fac. De sterpelit nu am sterpelit banii, mai mult manat de bănuiala ca poate un mafiot ii lăsase acolo pentru un alt mafiot (fapt care af fi dus la lezarea integrității mele fizice dacă as fi ales sa ii iau). Am sunat așadar la politie”, a povestit tânărul pe pagina personală de Facebook.

Surpriză colosală când tânărul a vrut să numere banii

Zis și făcut! Surpriză colosală când tânărul a vrut să numere banii, îndemnat de autoritatea competentă de cercetare în acest caz. Polițistul l-a întrebat ce sumă de bani a găsit, moment în care s-a aplecat să ridice teancul care i-a dat atâtea bătăi de cap.
Iată că băiatul a fost păcălit, de fapt, de o cutie de ciocolată, executată foarte bine, realist! În acel moment, tânărul s-a scuzat polițistului și a hotărât să facă publică povestea și modul în care a acționat, pe platformele de socializare:
„Totul bine și frumos. Vorbesc eu cu polițaiul, ii spun ce s-a petrecut. El ma întreabă apoi despre ce suma era vorba. Dorind sa ma lămuresc, ma aplec și pun mana pe teanc. Sa fiu sigur câți bani erau acolo.
Se pare ca zero lei și zero bani. Ceea ce părea a fi un teanc era de fapt un pachet gol de ciocolata cu ambalajul atât de realist încât de la distanta chiar părea un mănunchi de bancnote. Pana și lateralele cutiei erau prevazute cu nenumărate linii fine, paralele, ca să simuleze suprapunerea de foite de hartie.
M-am scuzat fata de domnul polițist și i-am explicat ca de fapt cineva îmi jucase o farsa. Apoi m-am dus sa îmi iau cafea. Măcar dacă persoana care ma pacalise mi-ar fi lăsat și mie un cub de ciocolata în pachet ca să ma consolez…”, a concluzionat tânărul.
Sursa foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: