Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr din Bucureşti a intrat în comă după ce l-au bătut poliţiştii? Caz grav la o petrecere din Sectorul 5

Un tânăr din Bucureşti a intrat în comă după ce l-au bătut poliţiştii? Caz grav la o petrecere din Sectorul 5

politia

Caz încâlcit după intervenţia unor poliţişti solicitaţi să intervină la o petrecere din Sectorul 5 al Capitalei. Un bărbat de 30 de ani ar fi fost bătut de agenții de la Secția 17.

Prietenii l-au găsit inconștient, dar agenţii se apără spunând că tânărul era violent, iar în momentul în care l-au găsit avea urme de violență pe corp.

Bărbatul a ieşit afară dezbrăcat

Tot episodul s-a întâmplat luni dimineață, pe o stradă din Sectorul 5, după ce bărbatul de 30 de ani ar fi ieșit să fumeze dintr-un bloc unde avea loc o petrecere.

Polițiștii spun că tânărul de 30 de ani era incoerent în vorbire și părea să fie băut sau drogat. Prietena tânărului povestește că l-a găsit înconjurat de agenți, într-o baltă de sânge.

Cineva a chemat poliția. O vecină l-a văzut când îl alerga poliția. Dar nu l-au bătut sau ceva. L-au încătușat.

Ați văzut, s-a dat cu capul de pereți, s-a dat cu capul de asfalt. L-a pus poliția jos, dar el era cu capul spart”, a declarat un martor, conform Antena 3.

Tânărul este în acest moment în comă la Spitalul Universitar, iar o anchetă ar trebui să releve adevărul.

Tânăr din Blaj, reținut de Poliție

Într-un alt dosar, un tânăr de 24 de ani din Blaj a fost reținut de polițiști, după ce joi la amiază, 21 septembrie 2023, a încălat un rodin de protecție și a mers la casa fostei iubite amenințând-o.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 septembrie 2023, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 24 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție.

„În cursul zilei de vineri, 22 septembrie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: