Redactia.ro
Home » Homepage » Un tânăr inginer din Galaţi, tatăl a doi copii, a fost găsit mort în faţa blocului. În ziua decesului, și-a rugat soția să plece de acasă cu copiii

Un tânăr inginer din Galaţi, tatăl a doi copii, a fost găsit mort în faţa blocului. În ziua decesului, și-a rugat soția să plece de acasă cu copiii

Un inginer din Galaţi a fost găsit mort în faţa blocului unde locuia, întors nu de multă vreme din Olanda. Iată ce se știe până în momentul de față. În ziua decesului, el și-ar fi rugat soția să plece de acasă cu copiii.

Un tânăr inginer din Galaţi, tatăl a doi copii, a fost găsit mort în faţa blocului. În ziua decesului, și-a rugat soția să plece de acasă cu copiii

Gălățeanul a fost găsit fără suflare în faţa blocului unde locuia. Îl chema Florin, avea 38 de ani, era tatăl a doi copii, de doi și de cinci ani, și lucra ca inginer navalist în Olanda, acolo unde trebuia să se întoarcă peste câteva zile.

„El lucrează în străinătate, a fost plecat, vine la o lună, la două. În străinătate, l-au trimis cu serviciul că era inginer. Nu ştiu ce a fost în casa lor, numai ei ştiu cum şi ce fel s-a întâmplat, nu ştie nimeni decât soţia lui că a fost în casă cu el. Era un băiat bun, liniştit, nu aveai treabă cu el, nu se certau, nu făceau scandal pe scară, dar uite că s-a întâmplat necazul”, au spus vecinii, conform monitoruldegalati.ro.

În dimineața ultimei lui zile, bărbatul ar fi fost foarte agitat și chiar și-ar fi rugat soția să îi ducă pe copii la bunici pentru a se calma, însă unii relatează că ea ar fi ales să plece cu copiii de acasă de bună voie, ca să-l lase să se liniștească.

Câteva ore mai târziu, o ambulanță cu echipaj medical sosea în fața blocului unde inginerul locuia. Conform Știrile Kanal D, bărbatul petrecuse alături de prietenii lui cu o noapte înainte.

Un tânăr inginer din Galaţi, tatăl a doi copii, a fost găsit mort în faţa blocului. În ziua decesului, și-a rugat soția să plece de acasă cu copiii
Florin, inginerul găsit mort, în această dimineață, în fața unul bloc din Galați. Foto: preluare Antena 3 CNN

„S-a deplasat imediat la faţa locului un echipaj cu medicul de gardă şi a constatat că era vorba de un bărbat de 38 de ani care suferise o fractură deschisă de craniu cu pierdere de substanţă cerebrală, multiple traumatisme cu leziuni incompatibile cu viaţa, pacientul era decedat”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi, conform presei locale, monitoruldegalati.ro.

Aceeași sursă de mai sus menționează că inginerul s-ar fi sinucis aruncându-se în gol de la etajul 4. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat concret în acest caz, dacă inginerul chiar și-a luat viața și ce anume vor stabili polițiștii care au deschis dosar penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: