Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un tânăr orfan cu o inimă mare a adus lumină și speranță în sufletele oamenilor nevoiași. Remus Rostaș a împărțit pizza gratis

Un tânăr orfan cu o inimă mare a adus lumină și speranță în sufletele oamenilor nevoiași. Remus Rostaș a împărțit pizza gratis

Un tânăr orfan cu o inimă mare a adus lumină și speranță în sufletele oamenilor nevoiași. Remus Rostaș a împărțit pizza gratis

În mijlocul agitației cotidiene și a provocărilor vieții, uneori întâlnim suflete care strălucesc prin generozitatea lor. Remus Rostaș, un tânăr orfan crescut într-o casă de copii din Cluj, este un exemplu viu al acestui fenomen. Chiar și în ciuda obstacolelor cu care s-a confruntat, Remus a ales să transforme experiențele sale într-un izvor de compasiune și altruism. Acesta le-a oferit pizza și apă plată celor nevoiași și bătrânilor din centrele de îngrijire vârstnică din Cluj, a fost o dovadă a devotamentului său față de cei din jur. Iată detaliile!

Un tânăr orfan cu o inimă mare a adus lumină și speranță în sufletele oamenilor nevoiași

Remus Rostaș a cunoscut greutatea abandonului încă din copilărie, însă nu s-a lăsat pradă amărăciunii. În schimb, a ales să transforme aceste experiențe în combustibil pentru fapte bune și încurajare pentru ceilalți. Într-o acțiune de excepție, desfășurată pe 9 martie, Remus a ales să ofere un strop de bucurie și alinare celor aflate în nevoie. Distribuind pizza și apă plată pe străzile Clujului și în centrele de îngrijire pentru bătrâni, Remus a adus un zâmbet pe fețele celor care poate nu mai aveau motive de bucurie.

Remus Rostaș a împărțit pizza gratis

Remus nu s-a lăsat nici o clipă împiedicat de greutățile vieții, ci dimpotrivă, le-a folosit ca trambulină pentru a sădi semințele bunătății și compasiunii în inimile celor din jur. „Mă bucur că am putut să fac din nou niște oameni fericiți. Le mulțumesc că după 7 ani am venit din nou cu campania Fii bun ori de câte ori e nevoie, și Doamne ajută să mai putem face și de Paște, de Crăciun. Le mulțumesc și oamenilor din Gherla care au fost alături de mine”, a mărturisit modest Remus.

Însă gestul său nobil nu a fost un efort individual. Remus a fost susținut de două firme locale, care au înțeles importanța solidarității și a implicării în comunitate.

„Mă bucur că am putut să fac din nou niște oameni fericiți. Le mulțumesc că după 7 ani am venit din nou cu campania Fii bun ori de câte ori e nevoie, și Doamne ajută să mai putem face și de Paște, de Crăciun. Le mulțumesc și oamenilor din Gherla care au fost alături de mine”, a spus cu modestie, Remus, potrivit Antena3 CNN. 

Astfel, în lumea plină de griji și agitație în care trăim, gesturile de bunătate și generozitate devin o rază de lumină. Remus Rostaș este un exemplu inspirator pentru toți cei care trec prin momente dificile, arătând că, indiferent de obstacolele pe care le întâmpinăm, avem puterea de a face bine și de a aduce schimbări pozitive în jurul nostru. Acțiunile sale ne amintesc că un singur gest de bunătate poate face o diferență imensă în viața celor din jur și că, în final, ceea ce contează cu adevărat este modul în care îi ajutăm pe cei din nevoie. Remus Rostaș ne amintește că putem fi eroii propriilor noastre povești, și că prin altruism și compasiune putem schimba lumea în jurul nostru.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: