Redactia.ro
Home » Sport » Un tenismen a fost găsit mort! Mikhail Biryukov s-ar fi sinucis!

Un tenismen a fost găsit mort! Mikhail Biryukov s-ar fi sinucis!

Un tenismen a fost găsit mort!

Un tenismen a fost găsit mort. Potrivit celor de la GoTennis, acesta s-ar fi sinucis pe 4 octombrie, în baia apartamentului său din Moscova.

Poliția a început imediat o anchetă, dar în acest moment nu se știe ce l-a determinat pe fostul tenismen să recurgă la un asemenea gest. Acesta a fost găsit inconștient în baia din apartamentul său, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic.
Tânărul se retrăsese de ceva vreme de pe teren, iar în prezent era antrenor. Cea mai bună performanță a lui Mikhail Biryukov, în vârstă de doar 27 de ani, a fost o medalia olimpică de argint, la Jocurile Olimpice de Tineret din Singapore din 2010, în proba de dublu.
Mikhail Biryukov era fiul Irinei Kiseleva, campioană mondială de patru ori la pentathlon.

Rusul era antrenor la o academie de tenis

Rusul a devenit jucător profesionist în 2009. Mikhail Biryukov a fost vicecampion olimpic la prima ediție rezervată tinerilor, în 2010, la Singapore. Biryukov și partenerul său Victor Baluda au fost învinși atunci de Oliber Golding și Jiri Vesely, scor 6-3, 6-1. În anul 2014, acesta a decis să se retragă, iar în prezent antrena la o școală de tenis din Moscova. Cea mai bună clasare a sa în ATP a fost locul 292, în 2013.

Citește și: Sportiva din România, dispărută fără urmă din luna august

Loading...