Redactia.ro
Home » Monden » Un Tik-Toker cunoscut s-a incendiat în direct, spre groaza fanilor. Ce l-a împins spre gestul extrem

Un Tik-Toker cunoscut s-a incendiat în direct, spre groaza fanilor. Ce l-a împins spre gestul extrem

Florin Habibi

Caz incredibil! Unul dintre cei mai cunoscuți utilizatori ai platformei Tik-Tok a ales să facă un gest necugetat, în cadrul unei transmisii live. Florin Habibi a decis să-și dea foc, ca formă de protest, pentru că nepoata sa a fost luată din grija sa.

Florin Habibi, gest extrem, în direct

Tik-Toker-ul Florin Habibi petrecea ore bune pe platforma menționată mai sus și făcea tot felul de clipuri pe care le distribuia fanilor din mediul online. El locuia într-o casă modestă alături de mama sa, o femeie cu grave afecțiuni, și de nepoata acestuia, Narcisa. Micuța a fost luată din grija sa, după ce autoritățile s-au autosesizat și au decis că micuța nu beneficiază de grija necesară. Momentan, Narcisa se află sub protecția statului, într-un centru specializat.

@anarazvanjasmin #florinhabibi #florin #fyp #viral ♬ sunet original – Razvan-Ana jasmin

Florin a considerat că acțiunea autorităților a fost una nedreaptă. În încercarea de a atrage atenția autorităților care i-au luat-o pe Narcisa, bărbatul a recurs la un gest disperat și necugetat. S-a stropit cu o substanță inflamabilă și și-a dat foc cu o brichetă. Totul s-a petrecut în direct, spre stupefacția utilizatorilor de pe Tik-Tok, care au sunat imediat la numărul unic de urgență 112. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la spital. El a suferit răni grave pe suprafața corpului și a rămas internat întrucât necesită supravegherea medicilor.

Prietenii bărbatului se tem pentru sănătatea bărbatului

În tot acest timp, prietenii săi se tem pentru faptul că el va recurge la alt gest extrem, după ce va fi externat din unitatea spitalicească. „El a făcut asta ca un strigăt de ajutor, eu vă spun 100% că nu a vrut să facă asta, dar a simțit ca nu mai are putere. Nu avea nicio mână de ajutor, din nicio parte, a spus că nu mai are rost… Eu personal am stat de vorbă cu el, el se gândea în continuare să facă prostii. Mi-a arătat că se bucură că vede că ne luptăm să îi salvăm fetița. Asta e cea mai mare supărare, că i-a luat fetița de lângă el, că nu mai e Narcisa acasă. El înainte să facă treaba asta a primit un videoclip cu fetița unde este tratată prost”, a povestit un prieten al lui Florin Habibi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: