Redactia.ro
Home » Știri » Un val de aer polar amenință România. Temperaturile scad drastic, se așteaptă chiar și ninsori

Un val de aer polar amenință România. Temperaturile scad drastic, se așteaptă chiar și ninsori

Nu am scăpat de vremea rea! Zilele cu soare ar putea ieși din peisaj în următoarea perioadă! Meteorologii au emis unele avertizări care ne aduc aminte chiar de iarnă! Iată în ce zonă ar urma să scadă semnificativ temperaturile și chiar să revină ninsorile.

Zilele însorite și cu multe grade în termometre vor fi date uitării, asta după ce valul de aer polar o să curprindă Europa. Specialiștii europeni în prognoza vremii au emis mai multe avertizări meteo de cod galben și portocaliu de vânt.

Un val de aer polar amenință România. Temperaturile scad drastic, se așteaptă chiar și ninsori

Europa urmează să traverseze o perioadă cu val de aer polar, iar vremea se schimbă radical.

De la aerul cald, se trece radical la, asta fiindcă vântul puternic o să fie resimțit în toată Europa, inclusiv în România, unde sunt posibile chiar și precipitații sub formă de zăpadă în zonele mai înalte.

Vremea în România, în următoarele zile

Începând de duminică, valul de aer polar vala noi în țară, astfel că în toate județele o să se resimtă o răcire accentuată. Diferența de temperaturi de la o zi la alta va fi de peste 10 grade Celsius.

În România, valul de aer polar care se va resimți în Europa își va intra în drepturi începând de duminică. Va fi cu aproximativ 10 grade mai frig, în unele zone.

Iar dacă pentru ziua de sâmbătă, specialiștii prognozat că vor fi 26 de grade Celsius în București, pentru ziua de duminică, a doua zi, temperaturile vor scădea spre 10 grade Celsius.

Prognoza ANM pentru Florii și Paști

ANM a emis, vineri, 8 aprilie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea de Paște și de Florii va fi una frumoasă, iar temperaturile ar urma să ajungă și la 20 de grade Celsius, potrivit meteorologilor.

Vremea 18 – 25 aprilie 2022
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Și cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru o astfel de interval.

Prognoza meteo 25 aprilie – 2 mai 2022
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-estice.

Vremea 2 – 9 mai 2022
Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi local excedentare în regiunile centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: