Redactia.ro
Home » Monden » Unde a dispărut actorul Marius Badea, care l-a interpretat pe Niculae Moromete la doar 11 ani. Cum arată şi cu ce se ocupă acum

Unde a dispărut actorul Marius Badea, care l-a interpretat pe Niculae Moromete la doar 11 ani. Cum arată şi cu ce se ocupă acum

GALERIE FOTO (2)

În urmă cu 37 de ani, actorul Marius Badea, care pe atunci avea 11 ani, îl interpreta pe Niculae Moromete în filmul „Moromeţii”, regizat de Stere Gulea. De atunci, însă, el nu a mai apărut în nicio producție.

Avea 11 ani când a fost selectat din 300 de copii pentru a da viață mezinului familiei Moromete, rol care avea să rămână singurul din cariera sa, refuzând de-a lungul timpului roluri importante.

Marius Badea a terminat ASE-ul

Marius Badea nu a ales calea actoriei. A terminat cursurile facultății de Relații Internaționale la ASE. În prezent, are doi copii și este însurat. O perioadă a ocupat funcția de consilier județean, însă s-a retras și din politică.

Moromete nu ştiu dacă este cel mai bun film al meu, dar este cel mai popular, şi asta mă bucură. Foarte multă lume a văzut filmul. Oamenilor le place filmul, se recunosc în personajele din acest film. Cartea lui Preda este genială şi noi am stat la filmare tot timpul cu cartea în mână”, a adăugat acesta.

Cu ce a rămas după „Moromeţii”?

După „Moromeții”, Marius Badea nu a mai vrut să joace în filme.

Pe mine, Moromeţii m-a îmbogăţit! Orice experienţă te îmbogăţeşte, or Moromeţii nu a fost o experienţă mică, dimpotrivă! A fost ceva total inedit pentru mine.

A fost posibilitatea de a cunoaşte nişte oameni deosebiţi de la care am avut ce să învăţ; una peste alta m-a îmbogăţit din toate punctele de vedere. Eram recunoscut după apariţia filmului şi practic mulţi din oraş şi din judeţ mă cunosc şi acum datorită filmului.

Practic, a rămas ca un timbru. Am prieteni care şi acum îmi spun Moromete”, spune Marius Badea.

Marius Badea a mai povestit cum și-a împărțit timpul între filmări, șah și școală, dar a obținut rezultate excelente pe toate planurile. A luat nota maximă la admiterea în liceu.

”La matematică, doar patru candidați au obținut nota 10 în tot județul. Unul dintre ei am fost eu”, a mărturisit acesta. De asemenea, a dezvăluit de ce nu a mai acceptat să mai joace în filme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: