Redactia.ro
Home » Monden » Unde a dispărut Silvia de la ”Bravo si stil”. Concurenta a amenințat că se sinucide

Unde a dispărut Silvia de la ”Bravo si stil”. Concurenta a amenințat că se sinucide

Unde a dispărut Silvia de la ”Bravo si stil”

Silvia Popescu, controversata concurentă de la ”Bravo ai stil” a dispărut din televiziune. Deși a câștigat două sezoane ale emisiunii, aceasta nu face parte din nici un proiect al trustului din cauza tulburărilor de comportament. 

Silvia Popescu a făcut scandal la KanalD

Toate concurentele de la ”Bravo ai stil” tind să ajungă personalități de televiziune după încheierea concursului. Acestea s-au luptat pentru a se păstra cât mai mult timp în competiție, iar multe dintre ele nu au avut noroc. O singură concurentă a demonstrat că este cea mai bună, câștigând două sezoane și fiind cea mai controversată.

Silvia Popescu a dispărut subit din atenția publicului și nu mai apare în nici un proiect al postului de televiziune KanalD. Potrivit cancan.ro, aceasta ar fi încercat să se sinucidă și s-a schimbat total în ultimul an.

„Deși i s-au dat mai multe șanse, pentru că, într-adevăr, le avea cu moda și are și un copil de crescut singură, Silvia nu a putut să fie cooptată în niciun alt proiect de la Kanal D din cauza faptului că părea «din alt film». Din al doilea sezon a început să fie foarte nervoasă, atât în platou, dar mai ales în culise. Toți angajații postului s-au speriat când ea a început să fugă pe culoarul televiziunii, a spart o cameră de filmat cu pumnul, o cameră care valora câteva mii de euro, apoi a amenințat urlând că ea se sinucide, se aruncă în Dâmbovița”,ne-au dezvăluit surse din echipa „Bravo, ai stil!”.

Producătorul general a dat-o afară de Silvia Popescu

În urma comportamentului ei agresiv au venit și consecințele, astfel că, potrivit sursei citate, producătorul general i-a cerut să părăsească platoul de filmare și nu a mai primit-o în trust.

Unul din premiile oferite de emisiunea ”Bravo ai stil” a fost o carieră în televiziune. Multe din fostele concurente au ajuns să lucreze pentru mai multe companii media. Emily Burghelea s-a făcut remarcată și a ajuns să fie asistentă TV la ”Acces Direct”, Andreea Stravoiu, care este prezentatoarea emisiunii ”ROventură” de la Kanal D, și bineînțeles Cristina Mihaela Dorobanțu, care acum este gazda emisiunii ”Puterea Dragostei”, înlocuitoarea Andreei Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: