Redactia.ro
Home » Monden » Unde a fost surprinsă Vulpița după nașterea celui de-al treilea copil? Toți știau că a fost uitată de familie și prieteni, dar iată adevărul VIDEO

Unde a fost surprinsă Vulpița după nașterea celui de-al treilea copil? Toți știau că a fost uitată de familie și prieteni, dar iată adevărul VIDEO

Unde a fost surprinsă Vulpița după nașterea celui de-al treilea copil? Toți știau că a fost uitată de familie și prieteni, dar iată adevărul VIDEO

Unde a fost surprinsă Vulpița după nașterea celui de-al treilea copil? Toți știau că a fost uitată de familie și prieteni, dar iată adevărul!

Unde a fost surprinsă Vulpița după nașterea celui de-al treilea copil

Veronica Stegaru, cunoscută sub pseudonimul „Vulpița,” a devenit subiectul unei povești de viață tulburătoare după nașterea celui de-al treilea copil al său. În urmă cu două săptămâni, Vulpița, celebra participantă de la emisiunea Acces Direct, a adus pe lume un băiețel și pare să se afle într-o perioadă destul de dificilă din viața sa.

Povestea lui Vulpița a fost urmărită îndeaproape de public, iar cele mai recente imagini cu ea confirmă un tablou nu tocmai roz. Potrivit Spynews, imediat după nașterea băiețelului Ștefan, Vulpița a fost lăsată în spital fără să aibă unde să se ducă.

Soțul ei, Viorel Stegaru, a refuzat să o ia acasă, iar din cauza condițiilor precare de la mama sa, nu a putut duce bebelușul în casa familiei. În aceste circumstanțe, a fost ajutată de autorități, care i-au oferit adăpost într-un centru specializat pentru ocrotirea mamei și copiilor.

Toți știau că a fost uitată de familie și prieteni, dar iată adevărul

Recent au apărut imagini cu Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, care a născut cel de-al treilea copil al său, într-un moment în care mulți credeau că este singură și tristă. Clipul postat pe TikTok de o femeie internată în același spital a stârnit numeroase comentarii de compasiune și îngrijorare pentru situația Vulpiței. Cu toate acestea, se pare că percepția că Vulpița este complet singură și abandonată de familie și prieteni ar putea fi incorectă.

Imaginile recente vin în contextul unor discuții și zvonuri anterioare despre situația ei familială și socială!

 

@elizamaria904 #fallow ♬ sunet original – Eliza maria

 

@elizamaria904♬ sunet original – Dani Dani

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: