Redactia.ro
Home » Monden » Unde locuiește acum Prințesa Lia, după ce a fost evacuată. Autoritățile încă îl caută pe Prințul Paul

Unde locuiește acum Prințesa Lia, după ce a fost evacuată. Autoritățile încă îl caută pe Prințul Paul

Este deja bine știut faptul că Prințul Paul de România este încă fugar, iar soția sa, Prințesa Lia a rămas în România alături de fiul lor. La scurt timp după pronunțarea sentinței, casa celor doi a fost revendicată de către stat, iar Prințesa Lia a ajuns în stradă. Unde locuiește acum.

Unde locuiește Prințesa Lia

Prințesa Lia a ales să rămână în Românai alături de fiul ei. De ceva timp ei au fost evacuați din conacul în care locuiau și au fost nevoiți să se mute. Având sânge albastru, Prințesa Lia nu a ales să meargă să stea în chirie. Ba chiar alegerea făcută de ea nu este accesibilă tuturor. Conform imaginilor apărute în presă, soția Prințului Paul locuiește într-un hotel de lux din Capitală. Aceasta a fost suprinsă de paparazzi în lobby-ul hotelului, dar și în zona de spa. Se pare că Prințesa Lia nu este deloc stresată de situația prin care trece familia ei și analizând alegerea făcută pentru cazare, fondurile familiei nu au avut de suferit prea mult.

Ce spunea Prințesa Lia despre condamnarea lui Paul

Prințesa Lia a făcut declarații despre situația din familia sa. Aceasta a spus că soțul ei este nevinovat și că cei doi vor lupta să îi demonstreze nevinovăția în acest caz. Femeia susține faptul că Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic.

Paul este şi s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziţie pentru a demonstra acest lucru. Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic. E inadmisibil ca drepturile lui să nu fie recunoscute nici acum. El nu a fugit din ţară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune.„, a spus Prințesa Lia.

Ce condamnare a primit Prințul Paul

La data de 17.12.2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.„, arată sentința lui Paul Lambrino.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: