Redactia.ro
Home » TV » Unde poți paria pe Eurovision 2021?

Unde poți paria pe Eurovision 2021?

Unde poți paria pe Eurovision 2021

Concursul muzical Eurovision 2021 este programat pe 22 mai, la Rotterdam, în Țările de Jos. Acest eveniment este inclus în oferta de pariuri a companiei NetBet.

Așa cum se întâmplă de obicei în cazul evenimentelor majore din afara sportului, NetBet include în ofertă și pariuri speciale, menite să aducă un plus de distracție publicului larg.

Eurovision 2021 este doar unul dintre evenimentele incluse recent în oferta de pariuri de pe NetBet, deoarece utilizatorii au avut posibilitatea recent să mizeze și pe câștigătorii de la Globurile de Aur, Premiile Oscar sau BAFTA.

De asemenea, în oferta NetBet se mai regăsesc și numeroase pariuri politice, pe lângă zecile de mii de evenimente sportive.

Ce șanse are România la Eurovision 2021

Potrivit cotelor din secțiunea NetBet pariuri sportive, Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, are cota 34.00 să câștige concursul. Ea are astfel a 13-a șansă pe lista participanților.

Favorită este reprezentanta Maltei (cota 4.00), urmata de Franța (cota 5.00), Elveția (cota 5.50), Italia (cota 7.00), Bulgaria (cota 12.00) și Islanda (cota 12.00).

Roxen va participa la Eurovision 2021 cu melodia Amnesia și va intra în concurs pe poziția a 13-a din semifinala 1. Pe lângă România, în această semifinală se mai află Lituania, Slovenia, Rusia, Suedia, Australia, Macedonia de Nord, Irlanda, Cipru, Norvegia, Croația, Belgia, Israel, Azerbaidjan, Ucraina și Malta. Belarus era și ea inclusă inițial, dar a fost descalificată pentru că a încălcat regulamentul.

În cealaltă semifinală vor lua startul San Marino, Estonia, Cehia, Grecia, Austria, Polonia, Moldova, Islanda, Serbia, Georgia, Albania, Portugalia, Bulgaria, Finlanda, Letonia, Elveția și Danemarca.

Primele 10 clasate din fiecare semifinală vor ajunge în ultimul act. În finală sunt prezente deja Țările de Jos, Marea Britanie, Italia, Spania, Germania și Franța.

Roxen ar fi trebuit să meargă la Eurovision cu melodia Alcohol You

Inițial, Roxen trebuia să meargă la ediția din 2020 a Eurovision cu melodia Alcohol You. Competiția a fost amânată, astfel că a fost nevoie de o nouă melodie, iar juriul a ales Amnesia.

Spre deosebire de anii precedenți, la Selecția Națională organizată de TVR nu s-a mai ales reprezentantul României, ci doar melodia cu care Roxen merge la Rotterdam.

Asta deoarece postul public de televiziune a semnat un parteneriat cu compania Global Records, iar aleasă a fost din start Roxen, despre care s-a considerat că are  multe oportunități.

România a dezamăgit la ultimele ediții ale Eurovision

România este o țară cu tradiție la Eurovision, dar edițiile din 2018 și 2019 au fost dezamăgitoare. În 2019, țara noastră a fost reprezentată de Ester Peony, dar aceasta nu a reușit să treacă de calificări. Același lucru s-a întâmplat și în 2018, când The Humans nu a prins finala de la Lisabona.

Ultimii finaliști ai României au fost Ilinca și Alex Florea, cu melodia Yodel It, cu care s-au clasat pe locul 7 în finala de la Eurovision 2017, care a avut loc la Kiev.

Cel mai bun rezultat din istoria României a fost locul trei, pe care ne-am clasat de două ori. Mai întâi în 2005, prin Luminița Anghel și Sistem, cu melodia Let Me Try, care a primit 152 de voturi.

Apoi, în 2010, la Oslo, Paula Seling și Ovi au terminat și ei pe locul 3, cu melodia Playing With Fire, care a primit 162 de voturi.

România a mai prins top 10 în 2002, prin Monica Anghel și Marcel Pavel cu melodia Tell  Me Why (locul 9), în 2003 prin Nicola cu Don’t Break My Heart (locul 10) și în 2006, prin Mihai  Trăistariu cu Tornero (locul 4).

Concursul muzical Eurovision 2021 va fi televizat în România de TVR 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini