Redactia.ro
Home » Știri » Unde să nu ții bani în casă, ca să nu atragi sărăcia. Mulți români fac aceeași greșeală

Unde să nu ții bani în casă, ca să nu atragi sărăcia. Mulți români fac aceeași greșeală

Unde să nu ții bani în casă, ca să nu atragi sărăcia. Mulți români fac aceeași greșeală

Unde să nu ții bani în casă, ca să nu atragi sărăcia. Mulți români fac aceeași greșeală. Iată despre ce e vorba și ce poți să încerci să faci diferit de aici înainte.

Unde să nu ții bani în casă, ca să nu atragi sărăcia. Mulți români fac aceeași greșeală

Specialiștii în feng shui au descoperit după îndelungi cercetări că nu e bine să ții bani în casă în anumite locuri, pentru că faptul acesta duce la sărăcie. Cel mai probabil, chiar și tu ai făcut această greșeală, dar poți să schimbi asta.

Dacă puneți banii în dormitor, de pildă, se spune despre ei „nu au mișcare”, motiv pentru care „pierd din puterea” de a intra în portofelul proprietarului. De evitat în depozitarea cash-ului este și holul, pentru că ușa este un portal către casă, astfel încât o persoană poate fi îngrijorată de diverse probleme și defecțiuni, care vor necesita cheltuirea banilor.

Un alt astept important despre care vorbesc specialiștii este să numărați în mod regulat banii lichizi. În caz contrar, îi poți pierde cu ușurință.

Locul secret din casă unde trebuie să ții banii

Există anumite reguli care trebuie respectate pentru ca energiile să poată circula corect și să ai parte de prosperitate. Potrivit experților Feng Shui, tot ceea ce trebuie să faci este un calcul cât se poate de simplu.

Pentru a avea parte de prosperitate trebuie să trasezi o hartă a locuinței tale, după care să marchezi locurile în care sunt ușile și pereții. Ulterior, trebuie să privești spre ușa de la intrare și să tragi o linie într-un unghi de 45 de grade de la ușa din față până la zona în care ușa se deschide și de la balamale.

În final, partea în care se va intersecta cu peretele este și punctul de maximă energie. Conform experților, acolo vei găsi cel mai apropiat colț, iar acela este locul în care trebuie neapărat să îți pui toate economiile. Însă, nu înainte de a le așeza într-o tavă sau într-o cutie metalică. Aceasta trebuie să stea la vedere, eventual pe o etajeră sau pe o masă, potrivit Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: