Redactia.ro
Home » Monden » Unde se află, de fapt, Florin Salam, după ce a fost dat în judecată pentru agresiune. Manelistul a fost căutat de poliție, dar nu a fost găsit acasă

Unde se află, de fapt, Florin Salam, după ce a fost dat în judecată pentru agresiune. Manelistul a fost căutat de poliție, dar nu a fost găsit acasă

În prezent, Florin Salam se află într-o situație delicată, fiind acuzat că ar fi agresat o tânără într-un hotel de lux din București. Această presupusă agresiune a stârnit un val de controverse și investigații, iar polițiștii fac eforturi pentru a-l audia pe celebrul manelist în legătură cu aceste acuzații.

Cu toate acestea, există anumite motive care întârzie procesul de aducere în fața justiției a lui Florin Salam. Au apărut informații care ar putea schimba radical lucrurile.

Ce s-a întâmplat cu Florin Salam

Managerul artistului, Nicolae Constantin, a venit în apărarea acestuia, susținând că acuzațiile aduse lui Florin Salam sunt nefondate și că este vorba despre o înscenare. El face referire la un caz similar de fake-news, în care manelistul a fost declarat decedat în mod fals.

Nicolae Constantin afirmă că Salam nu ar avea nicio motivație pentru a agrea o femeie și că, dimpotrivă, acesta este de natură pașnică. Mai mult, el precizează că Florin Salam se va prezenta pentru a-și da declarațiile în fața autorităților, dar acest lucru va avea loc numai când artistul va avea timpul necesar.

„E o știre falsă. Nu e nimic adevărat. El nu mai cântă gratis la mafioți și i s-a făcut o manevră. Dar, dacă există o plângere, Poliția trebuie să o verifice, să te cheme la declarație. Este foarte ușor să depui asemenea declarații, dar se va demonstra că nu e nimic adevărat. E doar o măgărie. El nu bate femei, el nu a bătut în viața lui femei. Adică, vă zic, femeile au făcut ce-au vrut cu el. La modul că, pe vremuri, când mai făcea și el prostii, dacă i se cereau 500, el plătea 1.500”, a declarat managerul lui Florin Salam, potrivit Fanatik.

Unde se află în acest moment Florin Salam

Conform explicațiilor oferite de manager, în ultimele zile, Florin Salam nu se află în țară, ci călătorește alături de soția sa, Roxana Dobre. Această plecare ar putea fi unul dintre motivele pentru care polițiștii întâmpină dificultăți în a-l găsi pe manelist pentru audieri.

”Acum este plecat în Spania. E plecat cu Roxana Dobre. Îl așteaptă degeaba acum la audieri. Nu au ce declarații să ia acum, dar când vine acasă, o va face. Nu fuge el de declarații. Și atunci o să se afle adevărul. El acum e în Spania, e naș acolo”, potrivit sursei menționată anterior.

Evenimentul în cauză are data de 1 ianuarie și presupune că Florin Salam ar fi agresat o tânără după un act sexual pentru care acesta ar fi plătit. Nicolae Constantin neagă vehement aceste acuzații și aduce în discuție faptul că anul precedent, Salam a fost implicat într-un proces cu membrii ai clanului Duduianu, proces ce se află acum în faza de apel. Implicarea în acest caz a avut consecințe serioase pentru liderii interlopi, iar depoziția lui Florin Salam ar fi contribuit la condamnările grele din acest dosar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: