Redactia.ro
Home » Știri » Unde se află, de fapt, Vladimir Putin în acest moment. Președintele Rusiei ar fi departe de Moscova

Unde se află, de fapt, Vladimir Putin în acest moment. Președintele Rusiei ar fi departe de Moscova

Unde se află, de fapt, Vladimir Putin în acest moment.

Unde se află, de fapt, Vladimir Putin în acest moment. Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, iar în prezent, atacurile sângeroase ale soldaților ruși continuă. Cu toate astea, multă lume se întreabă unde se ascunde Vladimir Putin.

Unde se află, de fapt, Vladimir Putin în acest moment. Președintele Rusiei ar fi departe de Moscova

Vladimir Putin le-a ordonat soldaților ruși să atace Ucraina pe 24 februarie, iar de atunci, ucraineii fug speriați din calea războiului. Vladimir Putin a devenit, cel mai probabil, unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii. Astfel că, multă lume se întreabă unde se ascunde. Jurnaliștii unei publicații de investigații militare respectate în întreaga lme publică susține că liderul de la Kremlin se ascunde într-un buncăr anti-atomic departe de Moscova. „Dacă strategia Kremlinului presupune un atac nuclear – și presupune – nu pot ascunde conducerea armatei ruse după atac. Trebuie să stea ascunși înainte de atac. Sunt absolut convins că (ministrul Apărării, Serghei Șoigu, n.r.) e într-un așa-zis buncăr. Am urmărit traseul avionului cu care călătorește de obicei și vedem frecvent, aproape zilnic, zboruri către Ufa. Știm că în această regiune se află acele buncăre foarte protejate și asta ne duce la concluzia evidentă”, a declarat jurnalistul, potrivit Antena 3.

Conform acestuia, președintele Rusiei s-ar afla departe de Moscova. „Vedem zilnic alte zboruri și sunt și mai secretizate. Sunt avioane ale statului și închid sistemele de localizare undeva în apropiere de Surgut. Se pare că ultima parte a zborului e stric secretă și cel mai probabil acolo există un buncăr pentru elite acolo” a mai spus acesta.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, a declarat că Rusia ar folosit arme nucleare doar atunci când vor exista amenințări la adresa ei. „Avem un concept de securitate care afirmă foarte clar că numai atunci când există o amenințare pentru existența statului, în țara noastră, putem folosi și vom folosi efectiv arme nucleare pentru a elimina amenințarea pentru existența țării noastre”, a spus el.  Peskov susține că declarațiile președintelui american Joe Biden, potrivit cărora Putin ar fi un ”măcelar” sunt extrem de puternice. „Este o insultă personală. „Bineînțeles, este complet inacceptabil. Nu este treaba președintelui Statelor Unite să decidă cine va fi și cine este președintele Federației Ruse”, a mai spus Peskov.

Planurile lui Putin de a obține o victorie rapidă în Ucraina s-a năruit

În momentul în care Rusia a invadat Ucraina, Vladimir Putin își propunea să controleze țara într-un timp foarte scurt. Harkovul, al doilea oraș ucrainean ca mărime, și alte centre majore trebuiau să fie cucerite într-un timp foarte scurt. Dar, a trecut o lună de război, iar planurile lui Vladimir Putin au fost date peste cap.

Mariupol, orașul port de la Marea Azov, continuă să opună rezistentă, iar la Kiev forțele ucrainene au început să recupereze teren și au forțat trupele rusești să își schimbe tactica. În fața tuturor eșecurilor, Rusia apelează la tot mai multe bombardamente. Chiar dacă au anunțat în urmă cu câteva zile că își vor concentra atenția asupra regiunii Donbas, rușii au continuat să lanseze rachete în întreaga țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: