Redactia.ro
Home » Știri » Motivul dispariției lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării. Apropiatul lui Vladimir Putin ar fi suferit un infarct

Motivul dispariției lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării. Apropiatul lui Vladimir Putin ar fi suferit un infarct

Motivul dispariției lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării.

Motivul dispariției lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării. Serghei Șoigu nu a mai fost văzut în spațiul public de mai bine de două săptămâni, iar multă lume i-a observat dispariția. Recent, un oficial rus a declarat că motivul dispariției ar fi din cauza faptului că acesta a suferit un infarct.

Motivul dispariției lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării. Apropiatul lui Vladimir Putin ar fi suferit un infarct

Serghei Șoigu, ministrul de Apărare al Rusiei a dispărut din peisaj, de mai bine de două săptămâni. În timp ce alții susțin că acesta ar fi fost eliminat de Putin, un oficial rus spune că Șoigu ar fi suferit un infact, iar acum se recuperează în spital. Anton Gheraşcenko, un consilier al ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei,a declarat că ministrul de Apărare al Rusiei nu a mai apărut în spațiul public de două săptămăni pentru că a suferit un infarct, iar acum se recuperează la spital. ”Atacul de cord al lui Şoigu a venit după acuzaţia dură a lui Putin privind eşecul complet al invaziei Ucrainei”, a scris Geraşcenko pe Facebook.

Șoigu nu a mai fost văzut public în perioada 11-24 martie, iar joi a apărut pentru scurt timp un videoclip făcut public de Kremlin. Agentstvo, un site de știri rus independent care își propune să demaște corupția guvernamentală, a scris pe Telegram cum unul dintre apropiații lui Vladimir Putin a apărut ultima dată la televiziunea de stat pe 11 martie.

Ministrul rus al Apărării și-a făcut prima apariție după două săptămâni de absență

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, și-a făcut prima apariție publică în două săptămâni. Imagini cu acesta au fost difuzate sâmbătă, după ce un oficial rus a spus că a suferit un infarct și este internat în spital. Ministerul Apărării a publicat sâmbătă un videoclip în care îl arată pe Șoigu în cadrul unei reuniuni dedicată bugetului armatei. Imaginile nu au dată, dar ministrul face referire la o întâlnire cu ministrul de Finanțe despre care agențiile ruse spun că a avut loc vineri, 25 martie. Acesta afirmă că aprovizionarea cu armament decurg conform planului. Kremlinul a respinsa specualațiile cu privire la sănătatea ministrului.„Ministrul Apărării are multe de făcut în acest moment (…) nu este chiar momentul să facă activitate mediatică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Serghei Șoigu este o prezentă mediatică constantă. Împreună cu Vladimir Putin organizează în mod regulat excursii în taigaua siberiană,conduc vehicule de teren și beau ceai împreună. Un moderator al postului TV Russia 24 a întrerupt vineri un interviu in direct pentru a difuza imagini preinregistrate a unei intalniri operationale la Consiliul National de Securitate a țării, în care apărea și ministrul Apărării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: