Redactia.ro
Home » Știri » Unde se duc banii care s-au strâns la înmormântarea lui Corduneanu. Oamenii au făcut gesturi caritabile, iar suma este uriașă

Unde se duc banii care s-au strâns la înmormântarea lui Corduneanu. Oamenii au făcut gesturi caritabile, iar suma este uriașă

La înmormântarea lui Costel Corduneanu, sute de oameni, printre care și persoane cu averi colosale, s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la acesta, prezentându-se chiar și cu mașini de lux. Cu toate acestea, atenția s-a îndreptat către întrebarea cea mai arzătoare: câți bani s-au strâns de fapt la înmormântare? Însă dincolo de sumele monetare, familia sa a beneficiat și de alte favoruri, cum ar fi maneliștii care au cântat gratuit și donațiile de porci la proțap.

Evenimentul funerar s-a desfășurat cu fast și solemnitate, oamenii străbătând orașul Iași de la un capăt la celălalt pentru a participa la priveghiul care a durat trei zile și care a avut loc într-un restaurant de lux. Mai mult, o mulțime de maneliști și-au adus contribuția muzicală la priveghi, oferind un omagiu deosebit în memoria lui Costel Corduneanu.

Câți bani s-au strâns la înmomântare

Cu toate acestea, gesturile de generozitate au fost la fel de remarcabile ca și prezența masivă a oamenilor bogați. Se estimează că doar onorariile lui Tzancă Uraganu și Costel Biju ar fi depășit suma de 10.000 de euro, însă aceștia au ales să cânte gratuit, reducând astfel semnificativ cheltuielile familiei îndurerate. De asemenea, porcii și berbecii la proțap au fost donați de Cosmos Tănase, contribuind și ei la scăderea costurilor evenimentului.

Aceste gesturi evidențiază nu doar generozitatea celor care au participat la înmormântare, ci și unitatea și sprijinul pe care comunitatea le-a oferit familiei Corduneanu în aceste momente dificile. Suma adunată uriașă urmează să fie împărțită între cei 11 frați ai lui Costel Corduneanu, care acum se pregătesc pentru a avea un nou lider al clanului.

Soția lui Corduneanu, răpusă de durere

În ciuda faptului că nu a fost încă numit un succesor oficial, familia continuă să treacă prin momente grele. Soția lui Costel Corduneanu, Grațiela, se confruntă cu durerea pierderii sufletului său pereche și a transmis un mesaj emoționant care a adus lacrimi pe obrajii tuturor celor prezenți.

”Doresc să mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și familia mea, în cele mai grele momente din viața noastră prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere. Prezența voastră numeroasă pe parcursul acestor zile la priveghi și înmormântare ne-au arătat cât de iubit și apreciat a fost legenda și eroul nostru (…) Dumnezeu să aibă grijă de voi”, a scris soția lui Costel Corduneanu, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: