Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » ”Uneori găsești gumă de mestecat, fotografii, dar niciodată…”

”Uneori găsești gumă de mestecat, fotografii, dar niciodată…”

”Uneori găsești gumă de mestecat, fotografii, dar niciodată..."

”Uneori găsești gumă de mestecat, fotografii, dar niciodată…”

Jennifer Kimes este vânzătoare la un magazin second-hand din Valparaiso, SUA. Femeia a primit marfă nouă. Așa cum era obișnuită, a început să aranjeze produsele pe rafturile magazinului. Căutând prin buzunare, femeia a dat peste ceva de-a dreptul incredibil. Mai rar îți este dat să găsești așa ceva în buzunarul unei geci.

”Uneori găsești gumă de mestecat, fotografii, liste de cumpărături, dar niciodată 7.000 de dolari. Când am văzut atâția bani m-am speriat. Toată lumea vrea să aibă bani, dar aceia nu erau ai mei”, a declarat Jennifer Kimes.

Jennifer Kimes a pus sunma de bani la loc și fără să stea pe gânduri l-a sunat pe cel care a adus haina la magazin, Tammy Wendland.

”E o chestiune care ține de integritate. Când dai peste astfel de chestii trebuie să fii onest și să faci ceea ce este corect”, a mai spus femeia.

Vedetele poartă haine second-hand

Deși vedetele nu au admis până de curând că își fac cumpărăturile de la second hand, acum nu mai este un secret pentru nimeni. Inna, Antonia, Lili Sandu, Irina Rimes, ba chiar și Bianca Drăgușanu au dezvăluit că au accesorii și articole vestimentare de la SH.

“În mare, îmi place să fiu sport, mă simt cel mai bine sport și lejer, dar îmi place să fiu și feminină, știu că mulți oameni mă preferă feminină. Eu mă simt cel mai bine sport, în trening. Nu mai am loc de haine, că are și Alex haine multe. Hainele de la băieți le refolosesc. Eu iau și haine de la locuri vintage și de la second hand, care mi se par mai cool”, a declarat Antonia în cadrul unui interviu acordat la “Xtra Night Show”.

Citește și: Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Într-o zi, le-a făcut o surpriză

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: