Redactia.ro
Home » Monden » Unicul fiu a lui Ilie Năstase, născut de o fată de 13 ani. Ce relație are Nicholas cu tatăl său FOTO

Unicul fiu a lui Ilie Năstase, născut de o fată de 13 ani. Ce relație are Nicholas cu tatăl său FOTO

GALERIE FOTO (4)

Ilie Năstase și Alexandra King au adoptat un copil din America, tocmai de la o fetiță în vârstă de 13 ani. Iată toate detaliile!

Unicul fiu a lui Ilie Năstase, născut de o fată de 13 ani

Fiul lui Ilie Năstase este născut de o fată de 13 ani. Aceasta rămăsese însărcinată cu un coleg de clasă și nu își permitea să crească bebelușul, moment în care Ilie Năstase l-a adoptat pe Nicholas, deoarece el alături de fotomodelul Alexandra King nu puteau avea copii.

Alexandra King a primit șanse minime din partea medicilor să devină mamă, moment în care cei doi parteneri de viață au vizitat orfelinatele din România împreună cu un pediatru francez în căutarea unui copil, însă l-au adoptat din America, deoarece medicul nu a fost mulțumit de condițiile de la noi din țară.

Nicholas a venit pe lume în anul 1987, în San Antonio.

Ce relație are Nicholas cu tatăl său, Ilie Năstase

Unicul băiat al tenismenului a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl lui.

„Nu este pentru prima dată cand vin in Romania, aproape in fiecare an vin aici. Este minunat ca pot petrece mai mult timp alaturi de el. Va pot spune ca am un tata de milioane. Ne intelegem excelent si – chiar daca nu ne vedem in fiecare zi – comunicam tot timpul. Este foarte haios, mereu pus pe glume. Este imposibil sa stai suparat in preajma lui”, a explicat Nicholas pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Instagram

Charlotte, reacție dură la adresa tatălui ei

La 3 ani distanță, Ilie Năstase și Alexandra King au adoptat și o fetiță, pe Charlotte.

După spusele fetei, Ilie Năstase nu i-a mai fost alături de la vârsta de 18 ani. Acum, la vârsta de 32 de ani a dorit să-și ia viața în piept și a recurs la un gest mai puțin plăcut, dar care îi aduce beneficii. Aceasta a avut și o reacție dură la adresa tatălui său. Aceasta l-a blamat pentru lipsa din viața ei, susținând că imediat după majoratul ei a dispărut complet.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a spus ea pentru ziare.com.

Ilie Năstase are cinci copii

Fostul tenisman, Ilie Năstase a înfiat doi cu fosta soție Alexandra King, pe Nicholas, dar și pe Charlotte. După ce au divorțat, copiii au rămas cu mama lor în Statele Unite ale Americii.

Acesta mai are o fiică, pe Nathalie din relația cu Dominique Garzia, iar din căsnicia cu Amalia, are două fete, Alessia și Emma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: